green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arkadaşlar; notebooklarda genellikle kullanılan iyi grafik kartları arasında: 64mb geforce4 go 454 , ati mobility 64mb , ati radeon 9000 64mb, nvidia fx5200 go ve fx5600 (64mb32)gibi modeller var bunların hangisi ne kadar iyi farkları nedir gibi bilgileri nerden edinebiliriz? sizde var mı böyle bilgiler?[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 saçmalama notebooklardada gayet iyi oyun keyfi oluyor monitör ince oluyor ve ona odaklarnıyorsun gayet rahat oluyor görüntü ise gayet güzel ısınma sorunu ise pek ısınmıyor hele klavye olayı hiç..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 desktop tabii ki oyun için daha uygun ancak toshibalarda delllerde iyi ekran kartları oluyo ben bunların farkını hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum..[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu konuda bende meraklıyım bu sene üni. ye giricem nereye gidecegim belli degil eskişehire gidebilirim.yani ; hem yanımda taşıyabilecegim hem oyun oynıyabilecegim hem internete girebilecegim [online-oyunlar dahil] hemde grafik işlerini halledebilecegim bir bilgisayar almak istiyorum. geforce raedon falan takıldıgını bilmiyordum şimdi örendim buda ii oyunlarda sorun cıkarmaz benimde merak ettigim şey ısınma sorunu cünkü günde 15 saat acık kalıcak büük ihtimal hem kücük hem de p4 3.6 falan olucak valla pişman olmak istemiyprum aldıktan sonra yardımcı olursanız sevinirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 p4 3.06 demek istedin heralde? ama o işlemciyi barındıran bi notebook görmedim toshibanın var bi tane para ayırabilsem onu alcam baya pahalı 17 inç ekranı fx5600 64 mb ekrankartı fln var[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bir kere mobil islemcisi olan bir ekran kartinda 64mb bellek gereksiz cunku 64mb bellegin gerekecegi cok yusek cozunurluklu uygulamalarda zaten grafik islemcisi yetersiz kalacagindan sen cozunurlugu 1280x1024 yerine 800x600 de tutacaksin o zamanda 32mb lik ekran karti bellegi yeterli olacak 2. olarakda 64mblik intel anakart uzerinde gelen ekran karti ile 16mblik geforce veya radeon chipsetli bir ekran kartinin performansi denk denebilir, yapacagin en iyi secim laptopun islemcisine gore degisiyor geforce 4 go lar, ve ati radeon moibility ler mobil islemciler iciin optimize, ama eger ben adaptore takili koyacagim diyosan radeon 9000 en iyisidir 32mb fazlasi ile yeterli, 5600 ve 5200 go lar bir kademe daha ustu ama centrinolarla falan geliyor, ve bunun icinde oldugu laptop 2000$ ustu son bi siraliycak olursak en sirayla: fx 5800go fx 5600go ati rade. mobility 9200 ati rade. mobility 9000 fx 5200go ati rade. mobility 8500 geforce 420 go ati rade. mobility 7500 bunlar olmayanlardan kacin, 32mb fazlasiyla yeterli[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 p4 3.06 modeli laptop da yok 100fsb den direk 200fsb ye geciliyor laptopda 3.06 olan p4B 133x4 533 fsb olan model ve cok yuksek ihtimal de p4 mobil islemciler 2.6 da bitecek, onun dengi ise 1400mhz civari bir centrino[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 p4 2.8ler var hatta onun için de fx5200 var bakıcaz artık biraz daha araştıralım 64 mb de ısrar etmemin nedeni ise bazı oyunların özellikle 64 sayısını görmek istemesi..[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 64mb bellek gereksiz cunku 64mb bellegin gerekecegi cok yusek cozunurluklu uygulamalarda zaten grafik islemcisi yetersiz kalacagindan sen cozunurlugu 1280x1024 yerine 800x600 de tutacaksin o zamanda 32mb lik ekran karti bellegi yeterli olacak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 17" olmalı kesinlikle zaten köşeler ince oldugundan dahada büyük gözükücektir. genelde prize baglı olarak calışıcak ama meraktan sorıyım kaç saat acık kalınca bitiyor şarzı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 17" laptop yok sony nin 16.1" lik olanlari 1900$ dan basliyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Infeqted, 20 August 2003 23:46 tarihinde demiş ki: 17" laptop yok sony nin 16.1" lik olanlari 1900$ dan basliyor[hline] Satellite P25 Series From: 2,099.00 Portable Computing Meets Home Entertainment For work or play, Toshiba’s Satellite P25 Series is the best-suited notebook PC to view DVD movies, play video games or view documents side-by-side on Toshiba’s first 17.0”diagonal wide-screen XGA display (1440 x 900). Experience the industry’s fastest 3D graphics imagery from the NVIDIA GeForce™ FX Go5200 graphics processing unit and enjoy bass-thumping audio from the harman/kardon stereo speakers![hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bakın beyler lap toplar normal bilgisayarlara rahatlık acısından gercekten cok buyuk ustunluk saglıor ama kullanıssız olmasının nedenı performans falan deıl yenınelebilir olmaması sonucta normal bilgisayarınızda kendi paranızdan kucuk kucuk 100er dolar falan kullanarak parca deıstırıp yenıleyebılırsınız ama lap top alınca aynen gider deiştiremezsiniz tum parcalar anakarta yapısık oldugundan... kendimden ornek wereyim ben kendi hp notebookumu aldıgımda o zamana göre ( 2 yıl önce ) süper özellikteydi p III 900 256mb ram ve 16mb ekran kartı o zamanlar 32 lık kartlar turkıyeye gelmemıstı bıle sora bı aldım 2 ay sora 32 lıkler falan geldi deiştiremedim pişman oldum derken 64 lukler bile war su an. normal bılgısayarım olsaydı cok yenıleme ımkanım olmustu. ayrıca lap top ekranlarındakı yenıleme gecıkmesı falan pek sorun olmuor ben warcraftı falan sorunsuz en ıı cozunurlukte rahatlıkla oynayabılıorum. ekranım 16 ınc ama normal bılgısayarın 17 ıncı buyuklugunde ve gözünü daha az yoruyor cok kullanıslı sıkılınca yatagın basucuna alıp uykun gelene kadar o sekıl oynayabılmek falan wazgecilemeyecek bi rahatlık bence (:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 haklısın tabi bu rahatlıkların yanı sıra almak zorunda olduğum için desktop seçme şansım yok[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yaa bu leptopların upgrade i war mı acaba yokhsa bile mesela firma senin istedigin bi ram takıor mu bilior msnuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ilk defa duydum o monitoru notebook da upgrade yapilir genelde hdd ler cd romlar kizakla, ramler ise altindan cikan yerden takip cikartilir sadece anakart ve ekran karti degismez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yani upgrade olabilio iyi osaman yaa saolun arkadaslar peqi an ii notebook sizce hangisi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ne kadar paran var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 walla bana iisini solein 1.5 milyar ı gecmesin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Oyun oynamak için düşünüyosanız kesinlikle almayın babamın p4 2.0 ghz'da 2 saat GTA oynuyorum kendiliğinden kapanmaya başlıyor sıcaklıktan.Ayrıca ekran optimize edildiğinden 1024*768 harici çözünürlüklerde iğrenç piksel görüntüler oluşuyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yokh oyun oynanmas is icin grafik tasarım falan yapılacak ta onun icin alınıo tawsiyeniz nedir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Öyleyse Datron lara bakabilirsin ucuz ve fenas sayılmaz kalite bakımından.Tabii bir Dell,bir HP olamaz ama yararlı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bilmem ama ben gayet memnunum bu yaz yazlığa desktopu getiremedim notebooku getirdim daha az kullanışlı falan olur diye düşündüm notebookların ekranları pek fazla ısınmıyor mesela şuanda benimki buz gibi.. günde notebookum 10 saate yakın açık kalıyor fazlası ile sağlam.. bilmiorm ancak oyun oynama zevki bence biraz daha farklı oluyor ne bileyim mesela araba yarışı oynarken sanki daha fazla içinde gibiymiş gibi oluyorsun..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar