Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Biliyorum zilyon kere açıldı bu konu ama, eğlencesine yeniden UO'ya başlamak istiyorum ama elimde Cd'si yok... Nereden indirebilirim internet üzerinden, age of shadows eklentisiyle birlikte?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Göder abi linki, indireyim onu da, dursun bi kenarda.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 .iso dosyası tam olarak ne oluyo? Setup'ı nasıl yapıyoruz yani?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 image dosyası alcohol fln halledersin.. olmadı pm at anlatırım..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 direk cd ye yazabilirsin iso yu veya deamon a alchol e felan takarsın yüklersin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 www.tr-game.com da var link veya www.ultima-strike.com da suan rivendell die 63 mb clientı olal nph acık ama begendigim bi serverda oynuorum tavsie ederim
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 adam indirmeden daha reklamı vermişim yuh[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 diablotg Ben sadece oyuncuyum begendigim için oynarsan tavsiye edebilirim diorum. Reklam yapmak istesem afke üyyelik acip uo emu bölümüne 348926523 mesaj atmayı bilioruz.
Öne çıkan mesajlar