Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Download Adresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum zilyon kere açıldı bu konu ama, eğlencesine yeniden UO'ya başlamak istiyorum ama elimde Cd'si yok...

Nereden indirebilirim internet üzerinden, age of shadows eklentisiyle birlikte?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
Göder abi linki, indireyim onu da, dursun bi kenarda.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
.iso dosyası tam olarak ne oluyo?

Setup'ı nasıl yapıyoruz yani?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
adam indirmeden daha reklamı vermişim yuh[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
diablotg Ben sadece oyuncuyum begendigim için oynarsan tavsiye edebilirim diorum. Reklam yapmak istesem afke üyyelik acip uo emu bölümüne 348926523 mesaj atmayı bilioruz.
  • Yeni Oluştur...