erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşlar japkoya yeni patch gelmişte oyunda 10sn durduktan sonra hata verme durumu geçmiştir diye düşündüm ama oyunda 10sn durur durmaz yine oyun durdu.herkesde bölemi ve çözümü varmı?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ehee, "japon serverine halam girebilio" die okudum.Nese yardım edecekler etsin çekilim aradan =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öff bende baktım biri cvp yazmış hemen heyecanla girdim bişey yok.şimdi başka forumdan gördüm asya yazı tipinimi ne yüklemek gerekiomuş onun içinde windown exp nin cdsi gerekiomuş ve bendede o yok[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar