Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archer için oyun bittimi ?

DifferentOne

Öne çıkan mesajlar

Büyük bir problemim var.
Sorun bendemi yoksa genel anlamda archerların bu sorunu varmı. tabi diğer classlarında...
Bi hafta oncesi yani bu lanet olsaı event cıkmadan önce gayet randumanlı attack speed e sahip archerın şuanki vaziyeti içler acısı. Son derece yavaş hareket ediyor. attack hızı oldkça düşürülmüş. Archerın cold ile yanına yaklaştırmaması gereken mobu brakın yaklaşmasını öldürtebilmesi bile muhtemel bi olasılık haline geldi.
Bunu sebebi nedir?
Neden archerın attack hızı bukadar yavaşlatıldı.
Genel anlamda bakıldığında cok fasla archer yok.
Yine genel anlamda bakıldığında çok fasla ahım şahm dmg de vermiyor spear kadar.
Hadi macrodur bilmemnedir yaygın olarak kullanılıo die de yapılmaz bu cünkü her sınıfı yavaşlatmaları gerek.
Archer archlerlıktan cıkmış elinde çomak tutan çocuklara dönmüş.
Boşu boşuna harcanan potlara ve parayamı acıyam.
Yoksa oynarken girdiğim stres durumlarına ve ettiğim küfürleremi yanam.

Sizdede boyle sorunlar varsa byrun burda tartışalm paylaşalım.
Ha bende yok boyle bişi catır catr kesiom (archer için) diosanız ozaman bende problem var brakırm bu oyunu...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım:
O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim...
Sosyal ağlarda paylaş

valla su yavaslik olayi varken, daha dgrusu cok iken glavier ile exp felan kasilmiyordu. archer charimi kasiyordum o sirada. cunku biraz daha rahat oluyordu. bu lag gibi bir olay fakat sadece lag degil. buyuk ihtimalle server/baglanti sorunu. cunku lag oldugunda ufak ufak takilmalar olur ve dmgler karsilikli olarak durur. oysa moblar hic kesintisiz attack yapabiliyor. 2 skill vurmadan 3-5 tane pot harciyordum. bir ara duzeldi bu fakat tekrar oldu.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege
(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım Spear kullanıo onlar için bi problem yok.
amaçları saten fasla dmg vermek 2 vruşta indirmek.
hız cok onemli deil onlar için.
ama archer gercekten abartılmış çok yavaş.
Lag falan hiç deil.
Mob sana sürekli vuruoar takılmadan.
ama seni sürekli donu donuk aralklarla vuruosun.
hele iki skill arasında son derece aralk bırakıo resmen duruo.
saten force skilin 5 sn. özellği hiçbi işe yaramıo.
bi mobu kesene kadar 3. kez force skill kullanmak zornda kalıom.
tabi buda potlara yansıor.
üstüne üstlük birde eventin süresini 1 hafta daha arttırmışlar.
iyice dellendim. hepsi event yüzünden tüm bunlarn.
1 hafta daha beklicem olmadı uninstal...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım:
O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Archer hala en hızlı class, tabi kullandığın skille göre delay değişir. O gecikme kasıtlı olarak yapılmış birşey değil, şu anda servera eklenen yeni itemler (Seal of x serileri, scrollar ve bilimum item) ve event nedeniyle attacklarda bir gecikme oluştu. Daha sonra bu gecikmenin üstüne lag(ikisi farklı) bindirdi. Ayrıca server sürekli dolu ve girmeye çalışan birçok player var. Hepsi birleşiyor ve şu anki durum ortaya çıkıyor. :(
Beta olması nedeniyle de client stabil olmayabilir. Bunlarıda göz önünde bulundurmamız lazım sonuçta bizler tester'iz :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet de hakikaten delirtiyor insani. 32 lvli 1 hafta surmeden buldum, ertesi haftaya 40 olurum diye dusunuyordum. zerre exp kasamadim. 1 hafta kadar surdu 33 olmam :-P ama trade yapabiliyordum cok rahat bir sekilde. milyoner oldum o yuzden eheh.

@aramil: haklisin. biz jangan/downhang da cebellesirken millet hotanda cok rahatiz diyordu. su xmas olayi bir bitsin sanirim duzelir.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege
(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...