Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diez ve forgetten

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun içinde FT yi bitirmek en başından beri en büyük hayalim,lvl 60 olur olmaz direk içeri koştuğumu ve içerde tek başıma 10 saniye bile dayanamadığımı unutmam,diezde takılanlar bu topicde buluşup bir sonuç alırsak sevinirim[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue
vazgeçtim satmıyorum
Mesaj tarihi:
hala var mı o yaw ben areste hiç denk gelmedim ke geldiginden beri[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
forgotten tekrar olur bence ya da olmalı olmak zorunda OLACAKKK xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
black,bırak olur mu ya düşünsene elinde dark vane :) np 70k olmuş,ben geçende yine yaktım mirage +7 yi şu aralar delosda mage ile takılıyom,sen hala atilla peşinde misin[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue
vazgeçtim satmıyorum
Mesaj tarihi:
FT diezde kalktı diğer serverlarda olduğu gibi. Ayrıca bitiren sayısı çok az olduğu için bir kaç adet var o özel itemlardan. Defender Of Lord bir tane var galiba.
Yalnız şu dikkatimi çekti kısa süre önceye kadar sitede FT bölümü kaldırılmıştı. Tekrar eklemişler. Bu yüzden açılacaığını düşünüyorum.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
  • Yeni Oluştur...