Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üni yada Yıldız Teknik Üni Fizik bölümünde okuyan arkadaşlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu iki üniden herhangi birinde fizik okumuş yada okuyan arkadaşlarımız özel mesaj ilen yada burdan bir şekilde bağlantı kurabilirmiyiz.Gerçekten çok önemli sorularım varda yardım beklioruz sizlerden.

Saolun...[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
Fizik önermiyorum.
1)TR de iş olanakları çok iyi değil
2)Eğer kaldıramayacaksan akıl sağlığını bozar[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
1 gün bekledim şöle 20-25 kişi bana ulaşır diye benimle paylaşır diye ama sadece prawler arkadaşımız msj atmış o da ayıp olmasın die atmış yani konuyla alakalı atmamış.Teşekkür ediyorum ona ve sizin bu yardımseverliğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.Saolun.

bu arada prawler 2 maddede benim için önemli değil.[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
hacı demekki dediğin yerlerde okuyan pek kimse yok zaten çoğunluk lise taryfası burda yıldız hakkında bilgi istersen dökerim sana bilgilerimi ama fizik bilemicim[signature][hline]NKFVAS
  • Yeni Oluştur...