taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar bilgisayarı gece kapatıyorum. sabah açtığımda (sadece ilk açılışta olmak üzere) VUUUUUUUUUUUU diye normale göre acayip yüksek bir ses çıkarıyor işlemci fanı. kasanın arkasındaki fanı söküp denedim, ses ondan değil. işlemci fanından kaynaklanıyor. bu ses yaklaşık 3-4 dakika sonra 5sn içinde falan azalıp normale dönüyor. nedeni ne olabilir? bilgisayarı 2 saat kullanıp 5 dakika kapadıktan sonra aynı şeyi yapmıyor. uzun süre (1 gece gibi) kullanmadıktan sonra oluyor bu ses. nedeni ne olabilir?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 soğuktandır[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yağı donmasın? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ev ortamı be ne kadar soğuk olabilir ki?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilk okuduğumda fanın açılışta rezonansa girip,bi süre sonra motorun frekansına ayak uydurduğundan sustuğunu düşündüm(transient state)aslında hala mantıklı geliyo ama dediğiniz gibi soğuktanda olabilir.Hehe önceden yazdıklarıma aldırma fazla 215 çalışmaktan oluyo :)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 fanın fazla kirlenmiştir bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: taz, 24 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: ev ortamı be ne kadar soğuk olabilir ki? bizim ev buz gibi mesela[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok normal ilk olarak fırça işle tozunu akl ve yağla düzelmezsse söküp çöpe at.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ısınsın motor rolantide olmaz o iş[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Elektrik süpürgesi ile tozlarını al düzelir. Benim fanda yapıyor arada sırada.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tozla bi alakası olcağını sanmıyorum. fazla eski değil ki 2-3 ay oluyor alalı işlemciyi. gerçi 2 aydır hiç tozuna bakmadım ama :D biraz calısınca tozlar ne oluyor sorusunu da aklıma getirmeden edemiyorum :)[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benimde power Supply dan geliyo. Windows kullanıcı seçme ekranına gelince sustuğu için takmadım pek kafama.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bi kasayı acıp bak.. yeri fln kaymıs olmasın[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fanın ilk önce maksimum devir alıyor, sonra da normal seyrine giriyor. Bunda "aman tanrım" diye bir olay yok bence. Ben de bilgisyarı açınca 3 saniye için fan bağırıyor, sonra sessizleşip işleme devam ediyor...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kymophobia baştan hızlanıp sonra hızına gelince susuyo olayını ben de düşündüm de. 4 dakikada mı geliyor hızına?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aynı olay bendede var.makinayı açınca hem ekran kartının hem işlemcinin fanı basbas bağırmaya başlıyor.2-3 dk sonra bişey kalmıyor.Gerçi benim makina tarihi eser,çalışması mucize zaten.Fanların zamanı gelmiş olabilir. Ama olay kışın başladı ve ev çok soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 intel ve amd islemcilerde sicakliga gore fanin hizini degistiren ara hardwareler var. amd de coolnquiet adi intelde ne tam bilmiyorum ama var. genelde sistem acilinca 1 dk falan fanlar full hizda calisiyor sonra duzeliyor.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: taz, 25 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki: kymophobia baştan hızlanıp sonra hızına gelince susuyo olayını ben de düşündüm de. 4 dakikada mı geliyor hızına? Benim şu anki sistemimde 5 saniye sürüyor fanın tam devir yapıp düşmesi. 4 dakika evet fazla bir süre ama kullandığın fanın tam devri nedir, voltajı, boyutu, işlemci ısısı, çalışma devri, BIOS ayarları önemli bu noktada.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla coolnquiet var benim işlemcide ama disable ettim biostan. dönüş hızını falan ayarlamadım hiç öyle bişey, bilmiyorum yani.[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar