zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yenı konu acmıyım dedım burda soruyum firede fire shield nasıl kullanılıyo bı turlu kullanamadım o skili bide bazı adamların ayaklarının altında ısıklar cıkıyo onları nasıl yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: zestoretic, 25 Aralık 2005 14:37 tarihinde demiş ki: yenı konu acmıyım dedım burda soruyum firede fire shield nasıl kullanılıyo bı turlu kullanamadım o skili bide bazı adamların ayaklarının altında ısıklar cıkıyo onları nasıl yapcaz Bildiğim kadarıyla fire shieldi eline kalkan almadan kullanamıyorsun o ışıklar ise playerler speed atack vs scrolları kullanırsa çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fazla damege vurmak için int vermen gerekiyooo ama hp in 1200olması gerek sonra full int te ver attack güçlenir benim sözümü dinle !!!!!!!!! :D benim lvl 29 archer 1300hp var geri kalanların hepsi mana 1800mana var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: blackforest, 25 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Konu kalabalığı olmasın diye tüm sorularımı buraya yazıyorum cevaplarsanız sevinirim. Lvl 20 oldum bitane de hunter elbisesi satın aldım şimdi bu hunterliği nasıl kascam yada hırsız veya trader olursam nasıl kascam (lvlin değil mesleğin nasıl kasıldığını soruyorum) anlatırsanız sevinirim cevap bekliyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben acemiyim benim cvplamamı bekleme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordGunthar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 thiefler malları çalar ve thief towna ışınlanır ordaki adama malları satar bi miktar para ve thief puanı alır hunterlar ortalıkta dolaşan işaretsiz adamları ve thiefleri keserek hunter puanı toplar traderlar aldığı malları bir şehirden başka bir şehire götürür ve malları satarsa belli bir miktar para ve trader puanı alır yanlışım varsa düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LordGunthar, 25 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: thiefler malları çalar ve thief towna ışınlanır ordaki adama malları satar bi miktar para ve thief puanı alır hunterlar ortalıkta dolaşan işaretsiz adamları ve thiefleri keserek hunter puanı toplar traderlar aldığı malları bir şehirden başka bir şehire götürür ve malları satarsa belli bir miktar para ve trader puanı alır yanlışım varsa düzeltin hunter'lar sadece thief suiti giymis kisileri oldurebilirler. ortalikta dolasan adam felan keserse murderer olur. soyle ozetleyeyim: thief: 2 veya daha ustu star mal tasiyan traderlara saldirabilir, ve nerede olursa olsun hunter suiti giymis birisine. trader: kendisi 2 ve daha fazla star mal tasiyorsa thieflere saldirabilir. 1 starda ne thief ona saldirabilir, ne de o thiefe. hunter: ortalikta trader olsun yada olmasin farketmez. sadece thief suiti giymis birine saldirabilir. gelir: thief: 2 stardan cok tasiyan traderlara saldirip mallari calar ve thief merkezine goturup satar. ayrica yere sacilan mallari toplayabilir de (mesela yolda npclere olmus 1 star traderin mallarini toplamasi gibi) trader: bir towndan digeri mal goturur satar. 1 ile 5 star arasinda mal tasiyabilir. 2 ve ustu tasirsa thiefler saldirabilir. 1 star ise dokunani edeni olmaz. hunter: 2 ve ustu star mal tasiyan traderlari korur. bir nevi ucretli bodyguardlar. traderlar koruma karsiligi para verirler.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: o ışıklar ise playerler speed atack vs scrolları kullanırsa çıkıyo hala bulamadım oyle deılmıs kullandım cıkmadı :) ayaklarının altında nasıl ısık cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: zestoretic, 25 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki: said: o ışıklar ise playerler speed atack vs scrolları kullanırsa çıkıyo hala bulamadım oyle deılmıs kullandım cıkmadı :) ayaklarının altında nasıl ısık cıkıyo lighting lvl 12 skill'i o. grass walk[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben glave actım skılde ortadakı ve fire ye verdım lvl 13 oldum yanımdakı adamlar cok seerı vuruyo ben ızlıyorum sadece okcular tak tak vuruyo 3-4 kes benım skıll anca basıyo neden cok yawas vuruyo bu nerde hata yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şu an için genel bir yavaşlama söz konusu fakat glavie normaldede yavaş :)[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Druenler çok teşekkür ederim gerçekten aydınlandım yeni olduğum için sorularımı eğer cevabı verilmiş bi konu açılmamışsa kendi konumda soruyorum (yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için) bu arada hoşgeldin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar stollen sword diye bir görev aldım oyundaki arkadşlara sorduğumda bandit kesmem gerektiğini söylediler ama şimdiye kadar yaklaşık 250-300 tane kesmeme rağmen bişi çıkmadı acaba yanlış bişi mi yapıyorum bandit kalesinde bi npc falan mı var bunu alabileceğim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence hiç stolen sword arama 1000 de 1 düşüyor banditlerden arkadaş düşürdü gitti götürdü 18000 exp ve 5000 skill point aldı bi işe yaramadı :D şansına çıkarsa çıkar bigün keserken hiç kasma aramaya bence[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Clan : FiRE Level : 25 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ok siliyorum görevi çok sıkıcı bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar