Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başladım 1-2 sorum var uzmanlardan yardım pls

blackforest

Öne çıkan mesajlar

said:
zestoretic, 25 Aralık 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
yenı konu acmıyım dedım burda soruyum
firede fire shield nasıl kullanılıyo bı turlu kullanamadım o skili
bide bazı adamların ayaklarının altında ısıklar cıkıyo onları nasıl yapcaz

Bildiğim kadarıyla fire shieldi eline kalkan almadan kullanamıyorsun o ışıklar ise playerler speed atack vs scrolları kullanırsa çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackforest, 25 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar Konu kalabalığı olmasın diye tüm sorularımı buraya yazıyorum cevaplarsanız sevinirim.

Lvl 20 oldum bitane de hunter elbisesi satın aldım şimdi bu hunterliği nasıl kascam yada hırsız veya trader olursam nasıl kascam (lvlin değil mesleğin nasıl kasıldığını soruyorum) anlatırsanız sevinirim

cevap bekliyorum pls
Sosyal ağlarda paylaş

thiefler malları çalar ve thief towna ışınlanır ordaki adama malları satar bi miktar para ve thief puanı alır
hunterlar ortalıkta dolaşan işaretsiz adamları ve thiefleri keserek hunter puanı toplar
traderlar aldığı malları bir şehirden başka bir şehire götürür ve malları satarsa belli bir miktar para ve trader puanı alır

yanlışım varsa düzeltin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordGunthar, 25 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
thiefler malları çalar ve thief towna ışınlanır ordaki adama malları satar bi miktar para ve thief puanı alır
hunterlar ortalıkta dolaşan işaretsiz adamları ve thiefleri keserek hunter puanı toplar
traderlar aldığı malları bir şehirden başka bir şehire götürür ve malları satarsa belli bir miktar para ve trader puanı alır

yanlışım varsa düzeltin

hunter'lar sadece thief suiti giymis kisileri oldurebilirler. ortalikta dolasan adam felan keserse murderer olur. soyle ozetleyeyim:

thief: 2 veya daha ustu star mal tasiyan traderlara saldirabilir, ve nerede olursa olsun hunter suiti giymis birisine.
trader: kendisi 2 ve daha fazla star mal tasiyorsa thieflere saldirabilir. 1 starda ne thief ona saldirabilir, ne de o thiefe.
hunter: ortalikta trader olsun yada olmasin farketmez. sadece thief suiti giymis birine saldirabilir.

gelir:
thief: 2 stardan cok tasiyan traderlara saldirip mallari calar ve thief merkezine goturup satar. ayrica yere sacilan mallari toplayabilir de (mesela yolda npclere olmus 1 star traderin mallarini toplamasi gibi)
trader: bir towndan digeri mal goturur satar. 1 ile 5 star arasinda mal tasiyabilir. 2 ve ustu tasirsa thiefler saldirabilir. 1 star ise dokunani edeni olmaz.
hunter: 2 ve ustu star mal tasiyan traderlari korur. bir nevi ucretli bodyguardlar. traderlar koruma karsiligi para verirler.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zestoretic, 25 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
said:
o ışıklar ise playerler speed atack vs scrolları kullanırsa çıkıyo

hala bulamadım oyle deılmıs kullandım cıkmadı :)
ayaklarının altında nasıl ısık cıkıyo

lighting lvl 12 skill'i o. grass walk[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiç stolen sword arama 1000 de 1 düşüyor banditlerden arkadaş düşürdü gitti götürdü 18000 exp ve 5000 skill point aldı bi işe yaramadı :D şansına çıkarsa çıkar bigün keserken hiç kasma aramaya bence[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx (KE'yi bıraktım)
Level : 25
Job : Trader
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...