Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başladım 1-2 sorum var uzmanlardan yardım pls

blackforest

Öne çıkan mesajlar

Lvl 16 swordman açtım garmet giyiyorum skillerimi full sadece swordmastery ve fire a verdim kalan skiller duruyor elimdeki kılıç ve kalkan lvlimin silahları ancak pek fazla dmg alamıyorum elime sper alınca daha iyi dmg vuruyorum ama spear ın skillerine vermediğim için sadece fire skilini kullanabiliyorum sizce swordcu olmakla yanlış mı yaptım acaba
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackforest, 21 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Lvl 16 swordman açtım garmet giyiyorum skillerimi full sadece swordmastery ve fire a verdim kalan skiller duruyor elimdeki kılıç ve kalkan lvlimin silahları ancak pek fazla dmg alamıyorum elime sper alınca daha iyi dmg vuruyorum ama spear ın skillerine vermediğim için sadece fire skilini kullanabiliyorum sizce swordcu olmakla yanlış mı yaptım acaba

--mooblar için armor tercih edebilirsin zira garment magical damagelara etkili ve birkaç moob hariç mag. dmg. veren yok

--sword seçimi zevkine kalmış ancak özelliği mag. dmg. fazla vermesidir, bu yüzden sürekli int. gitmen daha mantıklı olur (nasıl olduğunu yazmamışsın), fire iyi bir seçim bence

--spear da kalkan kullanamıyorsun malum (ben şahsen block işini seviyorum) tercih meselesi spear daha yavas bi silahtır sword a göre

--bu oyunun güzel tarafı bence yanlış yapmanın mümkün olmaması yani ne istiyorsan o olursun ko daki gibi sınıflar arası uçurum yok

not: tamamı şahsi fikrimdir lvl 20 fire-blade, lvl 17 ice-archer charlarım var spear ve sword lvl 10 lara kadar oynadım, glaive hiç denemedim[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

sağolasın arkadaşım bu oyunu öğrenmek için biraz buradakilerin başını ağrıtcam sanırım şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :D
Birde knighttaki gibi partideyken başkalarının kestklerinden ex gelmiyor sanırım ozaman bu demek oluyor ki yanıma bikaç yonca alıp onlar otururken ben kesip onları lvl atlatamicam yada aynısı benim için geçerli olcak doğru mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackforest, 24 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
Peki bandit den returning letter nedir acaba

hırsızlar için returning scroll gibi bişey.. süre dolarken haraket edebiliyosun ve saldırı yapabiliyosun yada kaçabiliyosun ama çok yavaş ilerliyo.. süre bitince canın dibinde olsada direk thief towna gönderiyo
ölüp res olunca letter boşa gidiyo tekrar kullanmak gerekiyo
malları çaldıktan sonra kullanmak gerekiyo yoksa malları yükleyemiyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Konu kalabalığı olmasın diye tüm sorularımı buraya yazıyorum cevaplarsanız sevinirim.

Lvl 20 oldum bitane de hunter elbisesi satın aldım şimdi bu hunterliği nasıl kascam yada hırsız veya trader olursam nasıl kascam (lvlin değil mesleğin nasıl kasıldığını soruyorum) anlatırsanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...