blackforest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Lvl 16 swordman açtım garmet giyiyorum skillerimi full sadece swordmastery ve fire a verdim kalan skiller duruyor elimdeki kılıç ve kalkan lvlimin silahları ancak pek fazla dmg alamıyorum elime sper alınca daha iyi dmg vuruyorum ama spear ın skillerine vermediğim için sadece fire skilini kullanabiliyorum sizce swordcu olmakla yanlış mı yaptım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: blackforest, 21 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Lvl 16 swordman açtım garmet giyiyorum skillerimi full sadece swordmastery ve fire a verdim kalan skiller duruyor elimdeki kılıç ve kalkan lvlimin silahları ancak pek fazla dmg alamıyorum elime sper alınca daha iyi dmg vuruyorum ama spear ın skillerine vermediğim için sadece fire skilini kullanabiliyorum sizce swordcu olmakla yanlış mı yaptım acaba --mooblar için armor tercih edebilirsin zira garment magical damagelara etkili ve birkaç moob hariç mag. dmg. veren yok --sword seçimi zevkine kalmış ancak özelliği mag. dmg. fazla vermesidir, bu yüzden sürekli int. gitmen daha mantıklı olur (nasıl olduğunu yazmamışsın), fire iyi bir seçim bence --spear da kalkan kullanamıyorsun malum (ben şahsen block işini seviyorum) tercih meselesi spear daha yavas bi silahtır sword a göre --bu oyunun güzel tarafı bence yanlış yapmanın mümkün olmaması yani ne istiyorsan o olursun ko daki gibi sınıflar arası uçurum yok not: tamamı şahsi fikrimdir lvl 20 fire-blade, lvl 17 ice-archer charlarım var spear ve sword lvl 10 lara kadar oynadım, glaive hiç denemedim[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sağolasın arkadaşım bu oyunu öğrenmek için biraz buradakilerin başını ağrıtcam sanırım şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :D Birde knighttaki gibi partideyken başkalarının kestklerinden ex gelmiyor sanırım ozaman bu demek oluyor ki yanıma bikaç yonca alıp onlar otururken ben kesip onları lvl atlatamicam yada aynısı benim için geçerli olcak doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 party 2 türlü options --party-- set yoluyla ulaşabilirsin exp. ve item paylaşımlarını ayarlamak için bi tanesi exp. artırıyor ama 4 kişi ile sınırlı diğeri exp. paylaştırıyor ve 8 kişi olabiliyor lvl farkı gözetilmiyo galiba[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lvl 30 swordum lvl 30 fire ve lr skillerim açık su anda. lvl 34 35 adamları kesiorum. ful int garment[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 buysecim böyle kal mı diyorsun yani yaratıklara verdiğim dmg den pek memnun diğildim de oyüzden sormuştum ilerde düzelir inş :P ayrıca 2 int 1 str veriyorum party olayında da kimse bizi kasamicak kendimiz kasmak zorundayız yani :( bu kötü bidurum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bundan sonra ya tamamen str ya da tamamen int ver bi ona bi buna hikaye[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 buyse sword ile frost daha etkili deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hayır mlsf frost xp için iyi ancak fireın dmgi oyundaki en yuksek dmg[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu oyun ve diger butun oyunlarda oldugu gibi diyosun en yuksek damage fire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende oyuna yeni basladım fakat skilleri bile daha veremedim :D nasıl olcak bu onume gelene bastım :D acemiyim yardım edin nasıl yapcan he bide bu oyunda ıtemlara koycak banka falan varmı bulamadım :D noob char =EXODİa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bleed hangi server da oynuyosan bende oraya geliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oyuna giremiorum:D neden ? kusura bakmayın biraz fazla soru soruorum acemilik hali ne olcak :D hos gorun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamm sagol oyunda seni bulcam bana LVL atlatırsın artık:D buldum seni bırakmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 malesef bu oyunda knighttaki gibi lvl atlatma yok partiye girsen de sen yaratık kesmezsen ex gelmiyor bende yeni vakıf oldum :D ama görevleri yaparsan güzel ex geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gorev yapmayı severim yaff adamın birinin gelip>( aga beni kasarmısın) demesinden COK! iyi oldugu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu curst heart nedir ne işe yara acaba bide elixir weapon düştü kaplandan 100k veriyolar satayımmı dursunmu çünki upgrade nasıl yapılıyor ve hangi özellikli silahlar yapılabiliyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende hiç bişe bilmiyorum valla yeni basladım o kaplan mı ne yaratık daha ole bişe hiç gormedim :D su manyag mı ne denilen yaratık var surekli ondan kesşorum :D bilen varsa banada yardı pls :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bleed senden yardım alacagım zaman bende pm atabilirim dimi :D ım acemi :P noob char =ExOdiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yaff bole olmuyo burdan yaz cvpla yaz cvpla mumkunse sana ulasacak msn falan varmı :D tabi istersen cunki oyun hakkında bi cok şeyi hala merak ediyorum hâla cvp pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 seni ekledim kabul edersin artık merak ettigim bişe oldugu zaman sana daha cabuk ulasırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Peki bandit den returning letter nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: blackforest, 24 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki: Peki bandit den returning letter nedir acaba hırsızlar için returning scroll gibi bişey.. süre dolarken haraket edebiliyosun ve saldırı yapabiliyosun yada kaçabiliyosun ama çok yavaş ilerliyo.. süre bitince canın dibinde olsada direk thief towna gönderiyo ölüp res olunca letter boşa gidiyo tekrar kullanmak gerekiyo malları çaldıktan sonra kullanmak gerekiyo yoksa malları yükleyemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar Konu kalabalığı olmasın diye tüm sorularımı buraya yazıyorum cevaplarsanız sevinirim. Lvl 20 oldum bitane de hunter elbisesi satın aldım şimdi bu hunterliği nasıl kascam yada hırsız veya trader olursam nasıl kascam (lvlin değil mesleğin nasıl kasıldığını soruyorum) anlatırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar