erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hmm ok valla ben dalmadım bile hiç ölcek gibi durmuodu[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Assasinler %5 %10 wurarak enerjisini indirdi we sonra warrıorlar sureklı wuruordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olum bız ares de oyun 1. lerıyle kestık 10 dk oldu skıll vurmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 tane bilie vursanız lvl 53 se dielım 360k exper gelıo e atrık 70 lık adama6 m ex gelıo lvlın %2 kadar ex gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 haha kuzenım 62 lvl %1 atlatmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: PaMiR, 26 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: lol ben warrior earring sq dan drop bılıyordum atilladandamı cıkıormus :) atılladan pentand cıkmasın sakın? attilladanmı :) ßugune Kadar KEstigim Attilalardan.. Toplam 4 Rare item Elementel Staff / 2 Rogue Fullplate Ve Sayısız Pot Cıktı.. :) Artik Attila KEsmiorum..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 OZKANNNN Pamir bida kullanmanı istemyorum!Herkez pamir sen olduğunu sanıyor tamam pamir sensin ama oyundaki Pamir benim karıştı corba oldu valla neyse mesaj yerine ulaştı :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bendede var bu olympia da hemde nolmuş ki yane?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar