Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN parti istanbul, adeks[2 aralık cuma]

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

önergeler..
·fotoğraf makinası getireniniz çok olsun.. mümkünse an itibari ile resimleri paticik.com'a iletebilelim ve özencik yapalım. benim o şekil bi makinam yok ama siz getirebilirseniz getirin :/
·bir de fotoları erken saatte çekilelim çünkü zorlu maratonun sonunda kaymış olucağımızdan zaten fotojenik olmadığımız için çoğu erkek olarak kolpa çıkmıyalım.
başka önergeler aklında olan varsa ya şimdiden yazsın ya da sonradan benim aklıma geldiydi ehehöh falan demesin.
son 4 saat 56 dakika bilmemkaç saniye.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 02 Aralık 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Dota yok mu be of.
Sıkıldım burada.

dota kapışırız gel sen gel...
bi de yerini bilmeyenler özelden gelsin cep vereyim...
not 10 dk soora evden çıkıyom ona göre...
[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.

[Bu mesaj turambarturin tarafından 02 Aralık 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kad rex karşısındaki game onun sahibi ile az önce konustum 12 milyon + 2 saat beleşe ve sınırsız çay ikramına yapacaanı söledi.. ama son anda böle bişiye girişirsek bölünme olur bi dahakini gameon da yaparız ben ayarlarım..
yıldız teknik uniye girilen sokaktan biraz aşşada barbaros bulv. solda dimi adeks?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lidriel, 02 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Kad rex karşısındaki game onun sahibi ile az önce konustum 12 milyon + 2 saat beleşe ve sınırsız çay ikramına yapacaanı söledi.. ama son anda böle bişiye girişirsek bölünme olur bi dahakini gameon da yaparız ben ayarlarım..
yıldız teknik uniye girilen sokaktan biraz aşşada barbaros bulv. solda dimi adeks?

Soruya bi cevap verebilcen mi silph?
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatini çekerse gidelim demedim gideriz dedim bi dahakine, ve istediiniz her oyun mevcut..
Silph saol.. bostancıdan gidicek kişi mevcutsa bulusalım..
(game on dandik deil bu arada call of duty 2 yi lagsiz oynuom netten orda.. graphic seceneklerinidi orta seviede tutabilion 2 makinasında da 1024 ram var..)

[Bu mesaj Lidriel tarafından 02 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...