geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 önergeler.. ·fotoğraf makinası getireniniz çok olsun.. mümkünse an itibari ile resimleri paticik.com'a iletebilelim ve özencik yapalım. benim o şekil bi makinam yok ama siz getirebilirseniz getirin :/ ·bir de fotoları erken saatte çekilelim çünkü zorlu maratonun sonunda kaymış olucağımızdan zaten fotojenik olmadığımız için çoğu erkek olarak kolpa çıkmıyalım. başka önergeler aklında olan varsa ya şimdiden yazsın ya da sonradan benim aklıma geldiydi ehehöh falan demesin. son 4 saat 56 dakika bilmemkaç saniye.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ufak bir iism cikti fazla uzamassa 12-1 gibi gelecem sorun olmaz ins?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Werewolf, 02 Aralık 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Dota yok mu be of. Sıkıldım burada. dota kapışırız gel sen gel... bi de yerini bilmeyenler özelden gelsin cep vereyim... not 10 dk soora evden çıkıyom ona göre... [signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. [Bu mesaj turambarturin tarafından 02 Aralık 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 zipaydii ile geliyor bendeniz olmak. evet.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 GELİYORUUUUUZ[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mayk geliyor!!1111[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 of yemeimi yedim çıkıcamda üşeniyorm =D arkadaşları toplayıp sabaha kadar antreman ertesi günde turnuva =( ıyk[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kad rex karşısındaki game onun sahibi ile az önce konustum 12 milyon + 2 saat beleşe ve sınırsız çay ikramına yapacaanı söledi.. ama son anda böle bişiye girişirsek bölünme olur bi dahakini gameon da yaparız ben ayarlarım.. yıldız teknik uniye girilen sokaktan biraz aşşada barbaros bulv. solda dimi adeks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 foto fln çekince topic açacakken baska topic açıp resimli diye not düşün baslıga ha bide konu dısına açmayın buraya açın. cafeden login olup taşımaya ugrasmam direk orda tokatlarım :) cıkıyorum bende görüşürüz[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 buarada içerde içebilirmiyiz dışardan sokabilirmiyiz içki vs?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 içemeyiz.. içmeyelimde, bokunu çıkaranlar olur adeksin sahibine bayaa ayıp olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hayvanlık yapmayalım plx. ha bi de 2'den sonra sessiz durcaz ha.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Lidriel, 02 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Kad rex karşısındaki game onun sahibi ile az önce konustum 12 milyon + 2 saat beleşe ve sınırsız çay ikramına yapacaanı söledi.. ama son anda böle bişiye girişirsek bölünme olur bi dahakini gameon da yaparız ben ayarlarım.. yıldız teknik uniye girilen sokaktan biraz aşşada barbaros bulv. solda dimi adeks? Soruya bi cevap verebilcen mi silph? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hayır o adeks 2, bu daha aşağıdaki.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya şimdi orda bizim oynıycağımız oyunlar var mı? orası nası bi yer? bunları geç. adeksle anlaşıldı. adamlara da ayıp. adekse gidelim[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gameon ne abi bilmiyorum zaten, dandiktir o. adeks roxx0r[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dikkatini çekerse gidelim demedim gideriz dedim bi dahakine, ve istediiniz her oyun mevcut.. Silph saol.. bostancıdan gidicek kişi mevcutsa bulusalım.. (game on dandik deil bu arada call of duty 2 yi lagsiz oynuom netten orda.. graphic seceneklerinidi orta seviede tutabilion 2 makinasında da 1024 ram var..) [Bu mesaj Lidriel tarafından 02 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 evet ulan geffer, düzgün okuyalım plx :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 neese ben kad. geçiom, 8 gibi giderim adexe orda beklerim çay sigara ikilisiyle.. hadi görüşmek üzre patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Silphatos, 02 Aralık 2005 18:03 tarihinde demiş ki: evet ulan geffer, düzgün okuyalım plx :p. ulan silipdonatos. hemen yak bizi :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İçerideyim, 101'e uğrayın bi ara:)[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 turamabar içerden rapor veriyor 121 ve 117 bizde...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yok mu arttıran?[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 abi ben adeks 2 deyim buraya gelirseniz sabaha kadar acacaklar gelin lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İyi eğlenceler gençler. Bende okulda ceza çekiom =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar