Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aoe 2 -3 dota battlefield 2 yapılır ama ztn pes 5 olmadıı için yapılmaz cs olabilir diablo hiç olmaz[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hey gidi be deli olurdu diablo :( neyse şakasına yazmıştık zaten red alert 2 yapalım ama çok zevkli olur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sabaha kadar dota yapariz kenkler, Dyna aylardir beni yenebilmek icin sunucu sunucu dota kasiyo ama kacis yok eheh. Ben geliyorum. Dela gayi de gelir. Elaidi, Alexi Septimus, Xaenin ve Bathory'e de haber veriom simdi isleri yoksa gelirler heralde[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kaçar mı LAN Geliyorum.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Silmarwen -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Kasım 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 E beni de yaz o zaman =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adekste yemek servisi belli bi saatten soora bitiyo... iyi yiyecek stoklamak lazım... annesine poğaça börek yaptırabilenler getirsin :-P aslında sıkı grup kurup 12 saat kesintisiz diablo çok zevkli olur :-p[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gidiyorum az sonra, belki bi sandviç atarlar araya. gelince yazarım fix tarifeyi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 beyler ne yapalım biliyor musunuz?burger dan 300 tane tavuk burger alıp yiyelim acıktıkça:p işte herkes mesela kişi başına 6 tane alsın emin olun ucuz ( 1.5m ) ve gayet süper yenir , içecek konsunda da bikaç 2.5 ltre yapalım yoksa çıkamayız ordan=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Cumartesi olsa olmazmı ya. Cuma günü okuldan çıkamıyorum da. Penth bilir. Yoksa benim gelmem yatıyor ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben de geliyorum, geçen seferr baya güzel omuştu.Gerçi bi organizatör eksikliği hissedilmiyo deil ama neyse canım buna da şükür.4-5 kişi olarak gelicez geçen seferki gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ayarladık evet. DeathLord ve turambarturin'e teşekkürler, onlar da vardı yetkiliyle konuşurken. (konuştuğumuz aydın abi'ye de teşekkürler.) Cuma 8'de 25-30 kişinin aynı anda oturması imkansız olduğu için, cuma akşam 10'dan cumartesi sabahı 10'a yaptık planı. Fix fiyat ise 16 ytl (15 ytl'lik saat ücreti + 4.75 ytl'lik yemek menüsü + nescafe + çay), yaklaşık 4 ytl indirim var yani. İnşallah 20 kişinin altında olmaz da adama ayıp olmasın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: gordon, 29 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Ben de geliyorum, geçen seferr baya güzel omuştu.Gerçi bi organizatör eksikliği hissedilmiyo deil ama neyse canım buna da şükür.4-5 kişi olarak gelicez geçen seferki gibi. eksiklik hissettiysen ve gelmek istiyorduysan bir zahmet sen gidip halletseydin olayı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iyi olmus silp görünüşte 20 yi rahat bluruz bu arada 10 oldu öyle mi? adeks nerdeydi bide? bjk de sanırım ama neresinde?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hadi bakalım hayırlısı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tansaşın arkasında hemen[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Silmarwen, abi ayarladık artık maalesef :(. das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yak kartında nicklerimiz yazıcakmı? meraba ben gılateros selam sen neydin dicekmiyiz? öyle olursa gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 postitlere yazarık nick nolcak :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Geçen sefer yazmıştık nickleri yakalara . Bu sefer de aynı şekilde yapalım :) .. İnşalla geçen seferki gibi bir yağmurla bitirmeyiz ama partyi , şahsen maltepeye geri dönene kadar ne çektiğimi ben bilirim o gün :) ..[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Okulum saolsun gelemiyorum arkadaşlar. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Gerçi bir değişiklik olursa (ki hiç zannetmiyorum) bildiririm. =( Tekrar iyi eğlenceler.[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sağol Silmarwen. çaktırmadan up yapalım[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mars'tan Ghost1989'u ve kankalarını getirtcez (procast haxx0ring timin üyeleri yani)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Kasım 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm. gelirim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar