Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -overload -Silmarwen [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gelebilitem var..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 aralık ta yapalım akşam 20.00- 08.00 konu dışına atmam buraya alışsın herkes nerde topic diyennere internette deyin aptal muamelesi yapın. nerde olucak topic? çok mu zor bulması[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet 2 aralık 20-08 zaten. yarın konusuyorum adamlarla ve fix fiyat alıyorum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kEEN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende geliyorums.. [Bu mesaj kEEN tarafından 28 Kasım 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 belli koşullar mı koysak acaba? sayılan 4-5 oyundan en az 3 tanesinden anlamak. sözünde durup mutlaka gelmek. falan gibi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kEEN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kesin bir $ekilde geliyorum ben her türlü oyundada akarım np..[signature][hline]dark division : nonpo1nt tfc : joey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 0kok lame (yaladım jnms :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Geçenkine son anda gelememiştim ama buna (Haftasonu olursa) kesin gelirim.[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 silp'i kiniyorum. Silphatos says: yazdım seni thanatos says: olm flameliosunuz sonra gelmeyeni thanatos says: bak thanatos says: kesin gelecem diye bisi cikmadi agzimdan Silphatos says: dedin olm ahahahaha Silphatos says: gelmezsen sıçtın bi terslik olur da gelemezsem aklinizda bulunsun, pwnlamayin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aha yalan yalan .txt rulz yapmış[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben geliyorum. Yanimda 5 arkadasim da olcak.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya 2 aralık ama saat kaçta bu 20 - 08 nasıl ya akşam 8 sabah 9 arası mı=) ona göre ben de kesin gelirim[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 aralık akşam saat 20 (08 pm) - 3 aralık sabah 8 (08 am) arası.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günbatımından şafağa..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -overload -Silmarwen -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 du bakalım gelebilmek ben mi acaba bu sefer de, yoksa gitmek var mı bi yerlere göreceğiz zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tamam akşam 8 se sorun yoktur bnm adıma[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sadece son mesajlara bakanlar için şöyle güzel bir up yapıyorum efenim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 -THARKAS (-26 +39) bunu anlamadım nası oluyo yani -26 + 39, yanında 39 adam getirip 26 sını vaz mı geçirecekmiş?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gelme ihtimalim yuzde yuz degil gelirsem 5ila 10 kiside beraberimde getiririm muhtemelen. sayi dahada artabilir dahada azalabilir. belirsizlik soz konusu. arkadasda olayi ozetlemis o sekilde:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ehaeh Othranx'ın yorum süfer[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya gelmek sorun degil de, orda buyuk cogunluk sabaha kadar araliksiz dota oynayacak. bi kisim wow oynayacak. ilkindeki gibi bi battlefield, cs ya da bilimum oyunlar oynanmaz sanirim. her farkli oyunda 5er kisi olmasin kthx[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fps degil de sacmasalak oyunlar oynancaksa yalan olur. adam gibi fps oynayin ulan. olmadi winningde pesde acimam.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 turambarturin + ben geliriz her şekil w3 dota red alert 2 aoe 2 diablo 2 :) bunun yazarken çok güldük sabaha kadar diablo atalım sallayın gerisini :) gaıntır ama bu oyunda iddalı deiliz sadece oynarız neyse anladınız işte ne olsa oynarız :) adamlarla konuşulcaksa ben de konuşabilirim neyse 3. katı kapatalım derim ben tabi adam sayısına göre bakmak lazım süper olur dynamick bu arada ben hala clana giremedim lyrenti görmek pek nasip olmuo :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar