Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence fenere kupa versinler.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ha bu arada ben yapmadım maille geldi:) Fistan reputumu sil[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence?[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Barcelona Arsenal PSV Juventus Glasgow Rangers Liverpool Milan Inter Arsenal Bence bu takımlar gecer ve 8 e kalırlar :p Devler Ligi Belli olmaz[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence? Şimdiye kadar hep biz kazandık Türkiye puanlarını hep başkaları yedi 0 puan çekerek falan. Bide biz yiyek nası oluyomuş merak ettik :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o değilde bide fenere atılan 2 gol 1 sayılsın geyiği vardı fenerle aynı gruba düşmeyen takımların golcüleri isyan ediyomuş gol krallığında şansımızı düşürüyolar diye :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence? Daha yaratıcı olabilirdin çünkü arkadaşın yazdığı şey baya bir yaratıcı..Uğraş biraz daha..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Passanger, 16 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: b.munıh mılanı eler. katılıyorum yanlız bu eşleşmeler harika olmuş[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Lahoya futbol forumunda ki ilk sayfa tüm msg'ların son msg'ı senden gelmiş msg'ları da bi okuyorum baya bi fikrini belirtmişsin..Ne güzel post kasmaktır o :)[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uzun zamandır giremiyordum rahat rahat yazım dedim :D[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY
Öne çıkan mesajlar