Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence fenere kupa versinler.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ha bu arada ben yapmadım maille geldi:) Fistan reputumu sil[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence?[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Barcelona Arsenal PSV Juventus Glasgow Rangers Liverpool Milan Inter Arsenal Bence bu takımlar gecer ve 8 e kalırlar :p Devler Ligi Belli olmaz[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence? Şimdiye kadar hep biz kazandık Türkiye puanlarını hep başkaları yedi 0 puan çekerek falan. Bide biz yiyek nası oluyomuş merak ettik :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o değilde bide fenere atılan 2 gol 1 sayılsın geyiği vardı fenerle aynı gruba düşmeyen takımların golcüleri isyan ediyomuş gol krallığında şansımızı düşürüyolar diye :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Peki galatasarayın çirkin tromsoyu bile eleyemerek yaptıgı katkıyı gorelim.. Cirkin Tromso Katkı oranı : %100 Turkiye Puanı Katkı oranı : %0 sizede babayı vermek lazım bence? Daha yaratıcı olabilirdin çünkü arkadaşın yazdığı şey baya bir yaratıcı..Uğraş biraz daha..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Passanger, 16 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: b.munıh mılanı eler. katılıyorum yanlız bu eşleşmeler harika olmuş[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Lahoya futbol forumunda ki ilk sayfa tüm msg'ların son msg'ı senden gelmiş msg'ları da bi okuyorum baya bi fikrini belirtmişsin..Ne güzel post kasmaktır o :)[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uzun zamandır giremiyordum rahat rahat yazım dedim :D[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar