Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eh biraz gec kalmısım neyse :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Bonus, 21 August 2003 15:13 tarihinde demiş ki: Ben bunlarla ilkokulda uğraşıodum be:) Siz şunu yapın bi de Ordakini yapın sonra orda çıkan rakamında basamaklarını toplayın çıkan sayının ilk harfi ile bi ülke tutn we ülkenin 4. harfi ile de hayvan bunları yapınca yazında ben size hangi hayvanın çıktığını söliim[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Tuttum Hadi bul Ha bu arada bunada bi bakın komk :P [hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! [b]|||i=icq||| === |||m=mail||| [Bu mesaj godzilla112 tarafından 21 August 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 unutmadan bu yorumları da okuyun hepsi malmış çok komik şeyler var :P -----------------------[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bu yazıldımı bilmiorum ama genede yaziyim. ab=Tuttuğunuz sayı. ab+(a-b)=x 10a+b-a-b=x 9a=x Aha budur. Yani sonuçta çıkan sonucun 9'un katı olması lazım 9 unkatları sayılarda da hep aynı köpecik var. [Bu mesaj GoD-FoR-Sa-KeN tarafından 22 August 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 abi 7 7-7=0 yok 0 ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 öbür rakamı denedim buldu şansa :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 1 rakam daha denedim yine buldu :p bu ne be ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 3 kere üstüste farklı rakamlarda buldu şans mı desem ne desem artık.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 9 ve 9 un katları abi[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 9 un katı da hep tutturdu işte sayfanın konumuna göre mi sallıo nedir?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ulan tamam.. lavuk her z z z oldugunda köpeklerin yerini deiştirio 9 we katlarına başka köpek gelio bu sefer aa ama farklısını buldu dio benim gibi sazanlar :p nese anladım yatıorum ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar