sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sana yannıs bilgi vermişler küba hakkında =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bak ben ve 2 pati arkım gökçeada da üniversite okyuoruz reklam. Gel bizim ynaımıza hem ev arkdaşı olursun bize. kafa elemanlarız hemde paso sabah akşam karı kız müzik içki var.. 2 de bilgisayar var. bateride geliyo yakında elektro da var sen gel eğleniriz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zydar; yardın plz[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: zydar, 27 Aralık 2005 03:00 tarihinde demiş ki: bak ben ve 2 pati arkım gökçeada da üniversite okyuoruz reklam. Gel bizim ynaımıza hem ev arkdaşı olursun bize. kafa elemanlarız hemde paso sabah akşam karı kız müzik içki var.. 2 de bilgisayar var. bateride geliyo yakında elektro da var sen gel eğleniriz.. adresi ver yılbaşının ardından kapam 2 şişe vodka geleyim =) bi alem yapalım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sheref şu long island olayındaki cointereueuue diye bir içki var onu nasıl edinicez güzel kardeşim, yılbaşına az kaldı =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 isteyen gelsin beyler parti yapıcaz zaten evde. 20 kiş falan geliyo. mboilyalrı çıkartıyoruz bahçeye salona kurucaz malzemeleri.. buyrun bekleriz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bora bora adalrı avr yalnız bu adalara gıtmek bıraz para bırazda torpıl ıstıyo sanırım ama hayatında gıdebılecegın en guzel yerden bırı bence
Öne çıkan mesajlar