Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adaaaa Arıyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bak ben ve 2 pati arkım gökçeada da üniversite okyuoruz reklam. Gel bizim ynaımıza hem ev arkdaşı olursun bize. kafa elemanlarız hemde paso sabah akşam karı kız müzik içki var.. 2 de bilgisayar var. bateride geliyo yakında elektro da var sen gel eğleniriz..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Aralık 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
bak ben ve 2 pati arkım gökçeada da üniversite okyuoruz reklam. Gel bizim ynaımıza hem ev arkdaşı olursun bize. kafa elemanlarız hemde paso sabah akşam karı kız müzik içki var.. 2 de bilgisayar var. bateride geliyo yakında elektro da var sen gel eğleniriz..

adresi ver yılbaşının ardından kapam 2 şişe vodka geleyim =) bi alem yapalım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
sheref şu long island olayındaki cointereueuue diye bir içki var onu nasıl edinicez güzel kardeşim, yılbaşına az kaldı =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
isteyen gelsin beyler parti yapıcaz zaten evde. 20 kiş falan geliyo. mboilyalrı çıkartıyoruz bahçeye salona kurucaz malzemeleri.. buyrun bekleriz..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...