_Soldier_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar bu 2 skill arasında ne kadar fark var ve hangisi daha iyi cwplarınızı bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 canının sağlığı[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Soldier_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Abi walla sen bilirsin die sana sorim sence hangisi ile oynasam sen nesin msela skill in hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 canım arkadaşım üstte karakter seçimi hakkında sabitlenmiş başlıklar var oraya bi göz atsan ne kadar mutlu olacağım bir bilsen. ben sword kullanıyorum[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar