Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Oss Kutuphanesi

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Bi arama yaptim ama aklimdaki gibi bi konu goremedim.Simdi ben diyorum ki,her sene bi suru pati Oss ye griyo,herkesin zorluk cektigi konular,dersler var...Haliyle eksiklerimizi de kitaplarla kapamaya calisiyoruz,ama gereksiz bilgiler iceren,ya da kaliteli olmayan kitaplar,bize bi sey kazandirmaktan uzak olabiliyo...Bu sene oss ye kasan weya daha onceden girmis olan bi suru eleman var burda.Bu konu altinda iyi kitaplarin adini,yazarini,yayin evini falan paylasalim diyorum ben...

Mesela Trigonometri icin Tumay Mathe setinin 3 u cok uygun,iyi anlatilmis,sorulari biraz zayif,ii bi soru bankasiyla tamamlanabilir

Birey`in Fen1-Fen2 Soru bankasi da iyi baya bence,hos sorular var...

Yeni sisteme uygun gereksiz ayrintidan siyrilip oss yi hedef alan,konu anlatimli ve soru bankasi,Kimya ve Biyo onerileriniz varsa,bu aralar ona ihtiyacim var,yazarsaniz iyi olur..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sırf şu oss lafını gormemek için bu bölüme girmez oldum ehuhum, cok sıkıldım :(
hm ben matematik birey cözüyorum, kimyada da. fizik için guvenderin konu anlatımlisi var ama yeterli değil, matematige ek olarak fem'in mat 2 için tum soruları cözümlü olan bi kitabı varmıs onu al dedi ogretmenim. geometri zaten havada, derste verdigi teksirlerden başka bişey yok, ayrıca işte final dergisi var, bi de finalin dershane kitapları var. biyolojiden bireyi aldım ama hocamız bi kitap cıkarmıs, onu al dedi:P zormuş soruları ama anlıyormussun konuları. oyle yani.. bitsin artık kurtulalım yeter be psikoloji kalmadı[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

tümay matematik ortadoğu ve balkanların en dandik kitabıdır... şiddetle uzak durun.... birey çöz, fem çöz ne biliyim dandik körfez çöz daha yararlı olur... trigonometri için fem mat 3 ten ala kitap yoktur...
biyolojide birey pi zafer iyidir... bulabilirseniz izmir kökenli ADAY vardır. piyasadaki en karizma bioloji kitabıdır...
fizik pi derim ben en yararlı kaynak olarak, başlarken birey fizik te iyidir, öğretir.

ama amaç çok soru çok kitap değil öğrenmek olmalıdır...
birtek köfrez mat bitirip mat full yapılabilir.
birtek birey fizik bitirilip fizik 1 yanlış yapılabilir.
denedim gördüm walla[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

peki piyasada konu anlatımlı bol çözümlü soru barındıran bir mat2 ve fiz2 kitabı var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

femin eski kitapları var, güvenderinde

matematikte güvender çok iyi değil ama feminkiler sağlam..

fizikte ise tam tersi geçerli, güvenderin siyah, kapağında f=ma yazan kitabı yani fizik2 si güzel bayaa. son testtindeki sorular özellikle iyiydi. biz kara kitap derdik o yüzden ona :-)[signature][hline]böhüüü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...