Lord_Voldemort Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar priest açtım öneriniz nedir daha lvl.6 yım hemen düzeltelim geç olmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 priest olmaz bu oyunda. kendi xp ni kendin kasacaksın o nedenle priest olmak çok zor hatta imkansız[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 buyse +1. bu arada lordcum sana aynısını bugün ben söylemişitim...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyuna başlarken seçtiğiniz karakterin hikayesinin hiçbir etkisi yok oyunun ana hikayesine. Oyunun amacı heuksal/bicheon/pacheon gibi üç fiziksel yetenek ve yanında cold/fire/lightning/force'tan oluşan mental yeteneklerinizi en güçlü olacağınız şekilde geliştirip isteğinize göre sadece questleri yapmak ya da bunlara ek olarak lvl 20den sonra trader/thief/hunter gibi özel mesleklere atılmak. Bu kadar şimdilik. Karakterinizi nasıl geliştireceğinize kendiniz karar verin, kaç gündür tartışılıyor, yardım konuları açılıyor, biraz onlara bakarsanız karakter geliştirme konusunda bir fikir edinebilirsiniz.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uzunca süredir ko oynamış arkadaşımız galiba :) zaten oyunda ölünce yattıkları yerden rezzz diye bağıranlar da görüyorum[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ooo tabi KO da oynadık...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar