billur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Üniversite mezunu bir gencin orduda kariyer yapması mümkün mü?(Kocaeli-İşletme) Bunun için mecburi hizmetten sonra mı devam etmek gerekiyor? Ailesinde meslek olarak bu yolu seçen birileri bana yardımcı olabilirse cok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Fazla yükselemiyosun yanlız[signature][hline]Order Within Chaos....
billur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sanırım en fazla yarbaylığa kadar yükselebiliyorum askeri lise mezunu olmayınca. Ayrıca ablamın bir yabancıyla evli olması bir sorun yaratır mı?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok yarbaylıkta kesemezsin ya albaylığa gidersin yada astsubay yada asteğmen olarak kalırsın,[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 amacın ne ona göre daha çok yardımcı olur insanlar genelkurmay başkanı falan mı olmak rüyan? sonra da cumhurbaşkanı olucaksın diye söz verilip sineye çekmek sonra da kandırılmak mı rüyan? boşver ya.. çalış hayatını kazan gez eğlen toz
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hakikaten disarida cok guzel bir dunya var ye ic gez.. askerken bunnari rahatcana yapacagini zannetmiorum[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
billur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yok öyle abartı hayallerim yok. Bu üniversitedeki son senem. Hayatıma nasıl yön vereceğime karar vermeye çalışıyorum.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Dedenin siyasi görüşüne kadar bakıyolar.Sülalenin her üyesini araştırıyolar.Bi arkadaşın dedesi sabıkalı diye askeri liseden atmışlardı hemde 3.cü sınıfta[signature][hline]Order Within Chaos....
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 abi öss den önce fetullah gülenin dersanesine gittiysen unut askeriyeyi[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
billur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Allah'a şükür sicille alakalı bir derdim yok.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla asker olupta hayatını yaşayabilenlerde var işi bilcen sadece[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ordu'nun neresi ama?? Ünye var Fatsa var merkes var.... orduda olsan olsan rot balanscı olursun :lol: şaka bi yana, orduda kariyer yapılmaz dostum, onun adına orduya girdiğin andan sonra kariyer demessin, amacın sadece devlet hizmeti ülke borcu falan olur, unutursun kariyer falan düşündüğünü gençken, 50 yaşına kadar ii gidersen albay falan olursun... ama orduyu seviyosan öyle bir yaşam tarzınsa git dilediğini yaşa, 20 yıl sonra ben bu orduya verdiğim emeği performansı ticarete verseydim sabancı gibi olurdum demessen sorun yok...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nasıl yok rütbe hırsı? ohoooo... öle bi var ki
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 askeri okuldan gelirsen olur'da hiç uyumadan çalış istersen türbelerin 4-5 senesi var atlamak için[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar