Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ordu'da kariyer yapmak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üniversite mezunu bir gencin orduda kariyer yapması mümkün mü?(Kocaeli-İşletme)

Bunun için mecburi hizmetten sonra mı devam etmek gerekiyor?

Ailesinde meslek olarak bu yolu seçen birileri bana yardımcı olabilirse cok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Mesaj tarihi:
Sanırım en fazla yarbaylığa kadar yükselebiliyorum askeri lise mezunu olmayınca.

Ayrıca ablamın bir yabancıyla evli olması bir sorun yaratır mı?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Mesaj tarihi:
amacın ne ona göre daha çok yardımcı olur insanlar

genelkurmay başkanı falan mı olmak rüyan? sonra da cumhurbaşkanı olucaksın diye söz verilip sineye çekmek sonra da kandırılmak mı rüyan?

boşver ya.. çalış hayatını kazan gez eğlen toz
Mesaj tarihi:
hakikaten disarida cok guzel bir dunya var ye ic gez.. askerken bunnari rahatcana yapacagini zannetmiorum[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
Yok öyle abartı hayallerim yok.

Bu üniversitedeki son senem.

Hayatıma nasıl yön vereceğime karar vermeye çalışıyorum.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Mesaj tarihi:
Dedenin siyasi görüşüne kadar bakıyolar.Sülalenin her üyesini araştırıyolar.Bi arkadaşın dedesi sabıkalı diye askeri liseden atmışlardı hemde 3.cü sınıfta[signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
Ordu'nun neresi ama??
Ünye var Fatsa var merkes var....
orduda olsan olsan rot balanscı olursun :lol:

şaka bi yana, orduda kariyer yapılmaz dostum,
onun adına orduya girdiğin andan sonra kariyer demessin,
amacın sadece devlet hizmeti ülke borcu falan olur, unutursun kariyer falan düşündüğünü gençken, 50 yaşına kadar ii gidersen albay falan olursun...
ama orduyu seviyosan öyle bir yaşam tarzınsa git dilediğini yaşa,
20 yıl sonra ben bu orduya verdiğim emeği performansı ticarete verseydim sabancı gibi olurdum demessen sorun yok...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
  • Yeni Oluştur...