Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA'de Takımlar Ne Durumda??

VinsanitY

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar burda kimlerin Playoff'lara kalacaklarını konuşalım.Hadi bakimmmm.

EAST(Doğu)[/b]

ATLANTIC
New Jersey 14-12 [b]3.Sıradan

Philadelphia 14-13 7.Sıradan
Boston 11-14
New York 7-18
Toronto 6-21
Atlantic grubu dikkatimi çekti.New Jersey daha bir maç öncesine kadar 7.Sıradan anca girebiliyordu.Ama şimdi 3.Sıradan giriyor.Phily de aynı durumda.3.Sıradandı 7.Sıraya kadar geriledi.

CENTRAL
Detroit 21-3 1.Sıradan
Cleveland 16-9 4.Sıradan
Milwaukee 15-9 5.Sıradan
Indiana 15-9 6.Sıradan
Chicago 12-14 8.Sıradan

Detroit'e diyecek yok zaten.Coşmuş bir kere.Bırakalım coşsunlar.Cleveland ve İndiana benim favorilerim.Chicago'yu hiç sevmem.Keşke Chicago yerine Charlotte girse.

SOUTHEAST
Miami 15-12 2.Sıradan
Washington 11-14
Orlando 9-15
Charlotte 8-19
Atlanta 7-18

Ahhhh Charlotte Ahhhhh.Biraz coşsa girer diyecem ama, coşamaz ki o kadar.Neyse Miami malum, Shaq ve Wade.Ama New Jersey'nin Miami'yi yenmesine o kadar sevindim ki (Vince Carter 51 attı ya :D ).Orlando zaten bırkamış ligi gidiyor bir yerlere.Atlanta bu sene Playoff'lara kalırsa zaten buna mucizeden başka bir şey diyemeyiz :D .

WEST(BATI)[/b]

NORTHWEST
Minnesota 13-11
Denver 13-14
Seattle 11-14
Utah 11-16
Portland 8-18
Minnesota iyi gidiyor, devam ederse sevinirim.Garnett'i çok severim de.Denver'da Carmelo coştu mu her şey düzelir.Cleveland'da LeBron coşuyo o niye coşmasın ki.Seattle'a bir şey demiyorum[yorum yok].Utah New York'a da yenildi.Neyse şöyle 6-7 maç daha kazansa, iyi olur.Portland, NBA'de en sevmediğim takım.O yüzden giremezse sevinirim(zaten bu seriyle biraz zor girer :D ).

PACIFIC
L.A. Clippers 16 10 [b]2.Sıradan

Phoenix 15 10 6.Sıradan
L.A. Lakers 15 11 7.Sıradan
Golden State 14 8.Sıradan
Sacramento 10 16

(Arkadaşlar diğerlerini de yarın yazarım.Abim kızdı.Bu gün sabahtan beri oturuyom da.Neyse hepinize iyi günler.i

Tam 4 saat 9 dakika sonra LAL-MİA maçı var.NTV'den Naklen.Saat 22:00'da.
)
[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

Doğu cadı kazanı resmen ne olacağı hıc bellı değıl.Keske batı da ole olsa heyecan olurdu : ) .Nese Lakers playofflara kalsında gerısı benı ılgılendırmıyor zaten eheh[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Ewet ya.Doğu çok karışık.New Jersey bir maç öncesine kadar 7.sıradan giriyordu ama şimdi 3.sıradan.Batı, çok garip ya.Los Angeles Clippers muhteşem gidiyo.Zaten bu yıl Batı'daki tek heyecan onda war.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...

[Bu mesaj VinsanitY tarafından 26 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Atlantik gurubu bence çok zayıf bir gurup ve bu gurubun liderinin otomatikman en az (bence en fazla) 3. olacağını düşünürsek..Ben play-off'lara 4. veya 5. olarak gitmeye kasmam 6.'lık mis gibi gelir bana..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

Detroit'i ligde yenebilecek takım var da olası bir seride Detroit en fazla 2 mağlubiyetle 4-2 falan geçer serileri bu na SaS veya Dallas'la olabilecek olası bir finalde dahil bence...Tabi bu dediğimiz Detroit böyle giderse geçerli ama 3 senedir böyle gidiyorlar..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

S.A da acayıp bır dusus var gercekten ama bu aldatıcı olamsın.S.A genellıkle all-star macından sonra normal sezonun 2.yarısında cok ıyı oynarlar.Bana kalırsa batıyı bu sene lıder bıtırırler.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de.Hep aynı takımlar olmaz ki canım.Bu sene söylediğim şeyi bozan tek takım, Los Angeles Clippers.Bir tek o farklı.Diğerleri hep aynı nedense.Bu sene Miami ve Detroit benim favorilerim.SaS, oldum olası nefret ettiğim bir takımdır zaten.O yüzden hiç konuşmayacağım onun hakkında.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

Clippers Cassel,Mobley gibi guard takviyeleriyle birden play-off potasında üst sıralara geldi..Zaten Elton Brand üst düzey bir yıldız ve Maggette gibi iy bir forvet ve Kaman gbi iyi bir pivotları var..Ama bench pek iyi değil..İnşallah böyle giderler ama renk kattılar..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene ıyılerde sankı bıraz daha ıstıkrar gerekıyor gıbı.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...