manicodil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=8][/spo] [spo9=9][/spo] [spo10=10][/spo] informerın spoiler rehberinden faydanladım kendisine tşkr ederim ama sonuçta bu ilk denemem inş fotolarda sorun olmaz...[Bu mesaj manicodil tarafından 27 Aralık 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 10. spoiler sorunlu O_o[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 10 tane 200-300kb'lik SS'i direkt koymak yerine thumbnail olarak ya da sadece PM'leri kesip koysaydin pek bir makbule gecermis.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaw zaten upload et mesajı yaz vs epey vaktimi aldı kesmeyle hiç uraşmayım dedim. zahmet verdimse özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konu bilgilendirmesi yapma zorunlulugu hissettim bu olaylar olurken charima giris yapamadim. charim oyundan dustu ve nasil bir sey oldugunu anlamadan bu olaylar gecmis. bile bu resimleri sizden 5 dakka once manic bana gosterdi konusurkende msnde bana dedikleini anlatiyodu. ya charimi biri hackledi kafa buluyor yada gercekten bole olaylar oluyor.yakinda charimlada ugrasirlar diye korkuyorum:([signature][hline]Nick : LovelyGirl&Cotigo_Ergo_Sum LvL : 65&63 Job : Paladin&Arch Mage Nation : ElMorad Np : 82xxx & 81xxx Clan : Insomania/(FOREVER) Knights(Artik Yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne kadar çok idiots kelimesini geçiyo öle.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Biff şakır şakır İngilizce konuşmuyormuydu ? Bu herkimse Biff olduğunu hatta GM olduğunu sanmıyorum, yada kafa buluyor böyle konuşarak.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o biff miff degil bilmeden konusmayın idiotun teki nezaman oyunda görsem küfürleşiriz sallayın dalga geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ingilizcesi cok kotu. Sacma sapan bir yazisma ben anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolimetangre Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o ingilizce yazımını bif mi kullanmış? :) lise öğrencisi ibgilizcesi ile seni keklemişler:)biffdeğil o.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada o adam eski knights clanından .) ona ceek deyin direk küfüre başlasın lol:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hehe kesinlikle biff falan degil bu :D biff olsa direkt banlardı bana yaptıgı gibi XD hi.i wanna tell u that i'll ban u thanks :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar