Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic The Gathering

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Zlorwf Magic the gathring'in distürüptörü deişmiş o yüzden artık malasef gelmio:((Hehe senin kartların da bende ztn)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Aa gelio mu Magic hala cok ii ya bedegelmio die kafayı yicektim tabi bi de oynıcak adam lzm[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Ansalon da yok:( Ama genede baq belki gelmiştir kapalı ise(%94.6) Orta Dunyaya git sahibi kesin ordadır[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

ansalonda var.Tek tek booster almak çok patlar olmuş booster 7,5 milyon.Saklıkent e box sorduğunuzda -hönk box mı?şu 75 kart olan mı box?dediler bize.
Anadolu tarafında magic oynıyacak yer de kalmadı zaten.Saklıda da zaten gerzek pro takılan tayfa var,iki oyun oynıycan diye karşıya gitmek ve ordaki insanların salaklıklarını çekmek pek cezbedici değil.Magic anadolu yakasında ölmüş?
hala anadolu yakasında magic oynanan yer biliyorsanız bi yazıverin.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...