Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Benmi yanlış biliyorum battle shout 2 min değilmi[signature][hline][Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Aralık 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 booming voice talent'ı arttırıyo demo shout'unda battle shout'unda range ve durationını[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şimdiye kadar hep 2 dakikaydı ve hiç bir talet değişikliği yapmadım onda merak edip post açtım bende[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu buffa bayılıyorum rogueyum canım canım canım inş 35dk olsun :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Oha buna hangi garip insan talent verir yahu[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne olduysa auto battle shout kurduktan sonra oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aahah, sen miydin bu : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 malesef :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar