hippo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne yapalım bu sadece bir örnek isteyen neler yapabilir görüyoruz şekil 1a da görüldüğü gibi.. burda amacım bilinç i rencide etmek yada karalamak deyil özür dilerim . ama ben görseydim ben de alırdım hiç düşünmeden.. :)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki: elemental damage i olmadan yalan +7 kullan daha iyi bence degil elemental i kayayı artırdıgı icin istemeyen birsuru 60-62 warrior war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 elemental'in sadece yarisi dmg olarak ekleniyor. mesela +9'da bulunan 90 poison'in 45'i saf dmg olarak ekleniyor, yani adama elementalsiz 400 vurugun bir skill ile 445 vuruyorsun.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=al :D][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 poto şap :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hayır. direk paint :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :tebrikz:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deepimpactt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: _catastrope_, 26 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: [spo1=Totamic Spear +9 O_o][/spo] En sonunda cafeden aldım fotoyu evde upload ettim buyrun bakın... Sahibinin kimliğini saklı tutuyorum şimdi gidip pmlere boğmayın adamı :) O_o[signature][hline]De me Laaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar