RoadRunneR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Flame body wisdom lvl 1 ne işe yarar ve gerekli bir skill midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Daha kaç başlık açacaksın? yada soruyu değiştirip şöyle sorayım: Her skill için başlık açacak mısın? Darkrider'i şimdi daha iyi anlıyorum.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoadRunneR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 soru ya sınır yok ki cwp yazsanız bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Emredersiniz Paşam![signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 skill gereklidir... bide şu skill gereklimidir başlıklı threadler falan açsak daha iyi olur "ölünü öpiyim cevap ver" başlıklı threadler yerine...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bence cevap yazmasini bilmiyor oyuzden sürekli yeni konu aciyor.Tipki diger cevap yazmasini bilmeyip surekli konu acanlar gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 diğer arkadaşlara katılıyorum sürekli yeni başlık açman ve durmadan niye cevap vermiyorsunuz demen çok rahatsız edici bence uyarıları dikkate alsan bizi sevindirirsin sorunun cevabı : flame dmg ni belli bir süre %3 kadar artıyor[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar