Aisto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 KISACASI bu clan tam o.ç bu kadar bildiğim her şeyi artık anlatma zamanı geldi... Bu clanı kuran Patek kasımpaşa taraflarında oturmakta ve bir cafe sahibi olan gm ark var yeteri bilgileri idare edici bilgileri ondan almakta ve oyun hakkında istedikleriin karşılama içinde ondan yardım almaktadır.... Her şeyden öte bakuri diyor_ki vs.. saymaya gerek yok isim önemli değil bunlar her türlü itemi real olarak satabiliyorlar.... Nedeni sattıkları kişinin real parayla aldığın item dupe değil zati lakin alan kişi belirli bir zaman sonrasında hacklenmektedir... Bu böle sürüp gitmektedir.. Ben geçenlerde bu ibrahim denyosunun e-mailini aldım sırf bana real para ile bir şeyler sat die işin nereye kaçcağını bildiğim için mevzuyu ben ne kadar derine soksam o da o kadar derinden çıkarmak için çırpınmaktaydı takii o ana gelene kadar bir soru ile alt üst oldu önemli olan orası değil bu olay monoton bir şekilde alışgelmiş her sn. süren bir mevzu olduğundan clanda bulunan mageler vs. sesini çıkarmamakta ve gelecek itemleri dört gözle beklemektedir.. Siz de olsanız Böle yapmazmısınız nede olsa beleş itemler kime gerek real para yalan dolandan çıkcak bir oyunun sonu nereye kadar .... Bizde kalkalım burda oyun oynuyoruz şu bu knight cash dir vs. die kendimizi paralıyalım olayların aslı astarı PATEK'de bitiyor ... haftada 1 yada 2 kere giren patek girdiğinde durumun ayrıntılarıın alıp tekrar sığındığı gm in kapısını yalamaya koyuluyor Ey... Blackwinds geçen bizim arkadaşa e-mailini vermişsin bu davranışından dolayı seni kutlar gözlerinden öperi.... Herşeyi her detayı saatleri günleri .... vs.. olarak anlatmayı o kadar çok isterdimki ömrüm yetmez ne siz diyin ne Ben bir gün biglisayara yazar buraya kopyalarım... Sizde okumuş olursunuz.... Başta herşeyi açıklıyıcam derken sorry yeteri bilgiler burda daha fazlası için sadece wait.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aisto sana kesinlikle katiliyorum. ortada sadece 10-15 item bile olsa her hafta biri hacklense bile onlarin o ac gozleri doymaz cunku bunlar parazit yaşamaya aliştilar tonla para veriyorsun uniqulere shard +8 lere sonra bi bakıyorsun ayni itemlar başkasının elinde 1-2 hafta sonra bi başkasinin elinde öyle dolaşıyor itemlar legittir ama işte resmen cursed item diye biliriz o itemlari alanin başına mutlaka bir iş geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya milletin ailesine laf söyleme. Adam yapabiliyor ve yapmış arkadaşım Şu anda Gm tanıdıgın olmasını sitemesmisin sen Ben isterim mesela her itemim olsun Ytl ilede satarım Giderim GB da satarım Adam yapabiliyor tabi bu benim görüşüm Haa ama Milletin emegine parası birşeyler yaparsan veya yapmaya çalışırsan o hırsızlıga girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya ben demedim mi yaaaaaa adamlar bilmiyo ki adamlarin soledikleri %100 yalan hic biri dogru degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi adam yandan ordan burdan ne duyarsa aaaa dogruymus diyip buraya yaziyo bire bir bilen yokki hepsi ya cekemediginden yada banladigi yada klandan attigi adamlar bende az cok taniyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: RScosworth, 27 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: abi adam yandan ordan burdan ne duyarsa aaaa dogruymus diyip buraya yaziyo bire bir bilen yokki hepsi ya cekemediginden yada banladigi yada klandan attigi adamlar bende az cok taniyorum cunku allah sana akıl vermiş düşün diye ama sen oturmanı saglayan organınla düşündügün icin kavramlari birleştiremiyorsun 2 tane up uzun msg yazmişim orda madde madde herşeyi aciklamişim sen hala aptal aptal konusuyorsun git msglarimi oku bu başlıktaki ondan sonra gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 thepro postlarini goruyorum kardes kiskancliktan cildiracaksin ya nerdeyse en yakın arkadasini ispiyonlayan en yakın arkadasina pislik atan bir adama ben guvenmem nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: RScosworth, 27 Aralık 2005 00:28 tarihinde demiş ki: thepro postlarini goruyorum kardes kiskancliktan cildiracaksin ya nerdeyse en yakın arkadasini ispiyonlayan en yakın arkadasina pislik atan bir adama ben guvenmem nokta. thepro postlarini goruyorum kardes kiskancliktan cildiracaksin ya nerdeyse en yakın arkadasini ispiyonlayan en yakın arkadasina pislik atan bir adama ben guvenmem nokta. güldürme beni dostum kimse benim en yakın arkadasim deil neyini kıskanacam bu nooblari 4 ay boyunca scaled skin calıstırmısım eski k.o da bir allahin kulu gelipte seni banlatacam diyemedi lvl 75 stat pointlerim vardi cıkıpta biri banlatamadi niye biliyor msun senin gibi ahmaklarin yüzünden cunku herşeye cekemiyorsun yok efendim boyle şoyle bu oyunda artik abyse gidiyim bilmem ne kesince şu düşer devri resmen bitti artık. bundan sonra bende kim cz de dual shard +8 raptor +8 le dolaşıyorsa ve nickini daha önce hic duymadiysam yuklenecem örnek mi istiyorsunuz buyrun örnekler 1.winners clani bulivry slaysher medman ogun abi(karus) 2.peterpan_82 banlandi 3.quiecius hala oyunda morad 4.air_wolf banlandi 5.blowhardest hala oyunda 6.ve bu liste daha da uzayacak emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben de bişiler söliimd dedim bu post u okuyunca... ne patek i tanırım gerçek hayatta ne de bi GM tanırım... sadece şunu söleyebilirim.. ben lvl 62 ye kadar deli gibi kasarak geldim... hatta bu oyun yüzünden 7tane ders bıraktım geçen sene ;) ama ne olursa olsun.. eğer ki patek bi şekilde(reel parayla olsun ya da hatırla) GMden item ya da XP alıorsa, yahut sırf keyfine göre birilerinin banlanmasına yol açıoyorsa kimse patekin iyi biri olduunu savunamaz.. kendim de bi kaç kere karşılaştım patekle oyun sırasında.. sırf dikkatini çekmiim, bişi olmasın charıma diye resmen saklandım.. :( Knight clanına hayatta bulaşmam, lvl 15 olsam, Knight clanı da lvl 70+ alsa,gelseler yalvarsalar bile hayatta onnarla işim olmaz... işte birileri söylüo, zianın soyulduunu.. ya da bi sürü örnek verilmiş işte.. bunnarın hepsi mi tesadüf ??? bilen bilir.. Cypher'ın boku çıktı resmen.. dupelerden tut da KOSP lere kadar.. eğer GMler bu şekilde davranırsa ya işlerinden olurlar ya da diezin de gelceği cypher a benzer... sonuç olarak tek dieceim şudur ki ; Patek = Hırsız(namus ve şerefden baya bi uzak) ona bunları sağlayan GM = birçok insanın hakkını yiyen,patekden daha da lekeli bir insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: hohoho, 27 Aralık 2005 01:05 tarihinde demiş ki: ben de bişiler söliimd dedim bu post u okuyunca... ne patek i tanırım gerçek hayatta ne de bi GM tanırım... sadece şunu söleyebilirim.. ben lvl 62 ye kadar deli gibi kasarak geldim... hatta bu oyun yüzünden 7tane ders bıraktım geçen sene ;) ama ne olursa olsun.. eğer ki patek bi şekilde(reel parayla olsun ya da hatırla) GMden item ya da XP alıorsa, yahut sırf keyfine göre birilerinin banlanmasına yol açıoyorsa kimse patekin iyi biri olduunu savunamaz.. kendim de bi kaç kere karşılaştım patekle oyun sırasında.. sırf dikkatini çekmiim, bişi olmasın charıma diye resmen saklandım.. :( Knight clanına hayatta bulaşmam, lvl 15 olsam, Knight clanı da lvl 70+ alsa,gelseler yalvarsalar bile hayatta onnarla işim olmaz... işte birileri söylüo, zianın soyulduunu.. ya da bi sürü örnek verilmiş işte.. bunnarın hepsi mi tesadüf ??? bilen bilir.. Cypher'ın boku çıktı resmen.. dupelerden tut da KOSP lere kadar.. eğer GMler bu şekilde davranırsa ya işlerinden olurlar ya da diezin de gelceği cypher a benzer... sonuç olarak tek dieceim şudur ki ; Patek = Hırsız(namus ve şerefden baya bi uzak) ona bunları sağlayan GM = birçok insanın hakkını yiyen,patekden daha da lekeli bir insan... dogru tespitler %100 katiliom ama bazi arklar sirf onlari kiskandigimiz icin camur attigimizi saniyor ona üzülüyorum şu oyunda 62+ 1000'e yakın adam var niye biz varanasi'leri kente'yi rahjiff'i taurus'a face_two_knife'a vslere bok atmiyoruz bunlar benim arkadasim mi hic birini tanımam ama ezelinden beri bu oyundalar cunku dolayisla bir gece de full shell dual shardla cz de respawn olan tiplere kıl oluyorum. siz kendiniz zike'nin pr0gressive'in yerine koyun o adamlari sattiklari hangi item silinmiş ya da hangisi dupe wipe'dan sonra ciplak kalmıs hic biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ogun_Abi ye +8 raptoru ben verdim . +9 u istedi ama ben kullanıyodum kusura bakmasın..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Ogun_Abi ye +8 raptoru ben verdim . +9 u istedi ama ben kullanıyodum kusura bakmasın.. +++tsk ederim bu acıklaman icin+++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: TheProfessional, 27 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Ogun_Abi ye +8 raptoru ben verdim . +9 u istedi ama ben kullanıyodum kusura bakmasın.. +++tsk ederim bu acıklaman icin+++ Sana da +10 veriym mi?[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: TheProfessional, 27 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Ogun_Abi ye +8 raptoru ben verdim . +9 u istedi ama ben kullanıyodum kusura bakmasın.. +++tsk ederim bu acıklaman icin+++ Sana da +10 veriym mi? cyherdaysa istemem hemen siliniyor ama winners clanin'in kökü kurayacak bundan emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Beni orası ilgilendirmez.. itemler %100 legal buna ister inan ister inanma..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hiaxi kardeşimdir benim charımı (ashkpirin) kurtarırız umuduyla girmişti. ama öle anca kendilerine hayırları var onların başkalarına yok. Ssla dupe ile alakası yoktur codenamede bulunup knigt klanına geçmesi tamamen bi tesadüfdür. Aslında hiaxi ve ashkpirin doğuştan escape lidir. ben zaten escapedeyim ama şifre reset mağduru olduğum için oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Chay, 27 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: hiaxi kardeşimdir benim charımı (ashkpirin) kurtarırız umuduyla girmişti. ama öle anca kendilerine hayırları var onların başkalarına yok. Ssla dupe ile alakası yoktur codenamede bulunup knigt klanına geçmesi tamamen bi tesadüfdür. Aslında hiaxi ve ashkpirin doğuştan escape lidir. ben zaten escapedeyim ama şifre reset mağduru olduğum için oyuna giremiyorum Geçmiş olsun. Şifre değiştirmede hala problem var mı acaba?[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x [Bu mesaj VisuaL_ReaL tarafından 27 Aralık 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Ogun_Abi ye +8 raptoru ben verdim . +9 u istedi ama ben kullanıyodum kusura bakmasın.. kanka ii hoş da ne alaka ??? knight clanını tartışmıomumuyz ?? anlamadım valla sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar