Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serveri Bos Görmek Artik Hayal. !

Ginger

Öne çıkan mesajlar

Hadi hepsini geçtik yeni kayıtlar hala AKTİF!! 3 serverda sürekli dolu ve daha kayıt alıyorlar, yeter ya 1.5 saattir giremedim zaten, girincede aşırı lag. Olmaz böyle...[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 40+
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 26 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
olum betası böleyse normali daha iyi olur işte

ya bunu soylüon ama kendin bile inanmıon haaa :lol:

*!hisseder*[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım:
O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu toptan paralı yapacaklarını sanmıyorum.yada yapamayacaklarını düşünüyorum. çünkü :

[li]oyunda skilleri geri almak diye birşey var,ama statlar geri alınamıyor.bu oyuna 1 ay için para vereceğim, ondan sonra yanlış bir stat dağılımı yapıp oyuna tekrar başlayacağım.yok ya ?

beta aşamasında olsa dahi oyunda çok büyük çakallıkların döndüğü konuşuluyor, screen shotlarla gösteriliyor.buda her online oyunda hile olur mantığını doğruluyor.paramla rezil olmaktansa hiç oynamam daha iyi .

serverlar sürekli dolu.bunun önüne geçilebilir elbet ama, açıkçası "sen para ver biz bu serverı güzelleştiririz" deseler ben bu adamlara güvenip para bastırmam.neden bastırmam?daha önce knight online'da "para vermiyoruz,haliyle adamlar zorlanıyor serverı idare ederken,en azından premium alalım bizde daha düzgün hizmet versinler, teknik aksaklıklarla karşılaştığımızda gak guk etme hakkımızda olur" demiştim, ve hiçte öyle olmadığını geçte olsa anladım.paramla rezil oldum.

başka bir şey de şu : bu adamlar şu anda mevcut sorunlar üzerine hiçbir açıklama yapmıyor."skillerimiz yavaş çalışıyor,şu oluyor, alakasız yerlerde dc oluyoruz,oyuna girdiğimizde ölmüş durumda kalkıyoruz,levelimiz artık yüksek zaten level kasmak ölüm bişeyler yapın" içerikli mesajlarımız yetkililer tarafından sallanmıyor.

özetle, bu adamlarda güven vermiyorlar.bu yüzden, ben para vermem bu oyuna.benim gibi düşünen bir sürü oyuncu olduğuna da eminim.[/li]

ayrıca yakın bir zamanda gerçek para karşılığı oyunda dropu olmayan itemlerin satılacağını okudum, ne kadar doğru bilmiyorum . ama eğer öyle olursa parayı bastıran adam ezer geçer.bizde lag vardı,skiller yavaş,dc oluyoruz falan fistan şeklinde ağıt yakarız . bundan da eminim.[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Sosyal ağlarda paylaş

valla benden bukadar bidahada girmem bu oyuna.
internet cafe işletim öğlenden beri grmeye uğraşıom gremedim.
insaf be tüm gün full.
GM lerde . şukadarcık beyin yok.
insan bi resetler serveri yaf bi rahatlatır bizde dalarız falan.
ne bu yaa kodumunu serverleri ve onların gmleri
kafam girsin hepsine.

uninstal silkroad online from computer
Oynamıom uleeeen[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım:
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunun GM leri türklerin bu oyunu keşfettiklerinden haber leri yok galiba bak knight a adamlar 3 günde bir yeni pacth indiriolar dupeleri siliolar ve rest atıolar ama yakında bu silk te kilerde anlıcak türklerin ne olduunu ozaman yeni yeni pacthler gelcek ve her allahım günü lag dolayısıyla rest[signature][hline]silkroad online
server : aege
lvl : 1x
nick : mc_sonata
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mc_sonata, 26 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
bu oyunun GM leri türklerin bu oyunu keşfettiklerinden haber leri yok galiba bak knight a adamlar 3 günde bir yeni pacth indiriolar dupeleri siliolar ve rest atıolar ama yakında bu silk te kilerde anlıcak türklerin ne olduunu ozaman yeni yeni pacthler gelcek ve her allahım günü lag dolayısıyla rest

türksün ama türkleri sucluosun.
Hiç merak edipte araştırdınmı şu oyunla ilgili nette ne var ne yok zart zurt. türklere mana buluosun ama allahın gavuru o siteye kogin yaptığın yere ufacık bi sql sorgusu ile ufack bi kod ile haşrt die girip gm yetkisi alıo ve yine allan bi gavurunun ona verdiği bi kac gm kodu ile mob yığını yapıo heryeri.
e hadi soyle bakam hangi türk akl etcek bunuda yapacak...
lütfen arkadaşlar bizler zararsısz :lol:[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım:
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben turkleri kötülemiorum ama sen bi düşünsene bu ke de nerdeyse gm lerin yarısı türk ve bu gm ler kendi arkadaşlarına kendilerinin yalakalarına item editlemiolarmıydı sonra gene türkler bunu hazmedemedi skill bugları ve dupe olayını bulmadımı buldu peki sen olsan hangisini tercih edersin hileyle biyere mi gelmeyi seçersin yoksa alın terini akıtarak mı
işte bizim gm lerde alınterini hiçe sayıyolar al işte en basit örnek ke de yeni server açıldı ve 1 haftada kim 60 olabilir ama tabiki hile kullanan lar peki seninn kötülediin gavurlara ne demeli adamlar macronun bırak M sini O sunu bile bilmiolar
ama ben gavurlardan yanayım demiyorum anlamadıım şey neden türkler her oyunun suyunu çıkartıolar[signature][hline]silkroad online
server : aege
lvl : 1x
nick : mc_sonata
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...