RoadRunneR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beyler yani char açacam ama kararsızım swordman mı yoksa spearshipmen mi hangisi sizcce daha iyi ??
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sword aç, full int git, fire ve lightningin lvl30 skillerini aç, hp biraz az olur ama dmg harikulade olacaktır... Force olarak Fire git... BENCE[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege
Lord_Voldemort Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sen eğer warrior açıcaksan ben sana nacizane fikrim olarak spearmanship...Skill olarak da cold'a git derim hem rakibinin hızını yavaşlatır...
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 spearshipman derim ben[signature][hline]www.otostopcu.org
sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 spear kullanıcaksan full int gitmen gerek , spearın mag. atack ı çok kuvvetli ayrıca lighting seçersen speardan kaynaklanan hız düşüklügünü combolarla kapatırsın . bunun yanında hızlı gitmeni saglayan skill'e (adıne bilmiyorum ) 1 puandan fazla verme çünkü ikinci seviyeye geçmek için 1 tane istiyor.
Öne çıkan mesajlar