RoadRunneR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beyler yani char açacam ama kararsızım swordman mı yoksa spearshipmen mi hangisi sizcce daha iyi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sword aç, full int git, fire ve lightningin lvl30 skillerini aç, hp biraz az olur ama dmg harikulade olacaktır... Force olarak Fire git... BENCE[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Voldemort Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sen eğer warrior açıcaksan ben sana nacizane fikrim olarak spearmanship...Skill olarak da cold'a git derim hem rakibinin hızını yavaşlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 spearshipman derim ben[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 spear kullanıcaksan full int gitmen gerek , spearın mag. atack ı çok kuvvetli ayrıca lighting seçersen speardan kaynaklanan hız düşüklügünü combolarla kapatırsın . bunun yanında hızlı gitmeni saglayan skill'e (adıne bilmiyorum ) 1 puandan fazla verme çünkü ikinci seviyeye geçmek için 1 tane istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar