Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Silva Muniz ve Riquelme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh yanlış anlaşılmasın galatasaray.com'dan aldım yoksa riq foruma gelsin açıklama yapsın gibi bir anlam olmuş neyse...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
Rota Elber'e döndü!

G.Saray, Bayern Münih'in Brezilyalı golcüsüne kancayı taktı. Alman kulübünün başkanı Rummenige, Elber'in istemesi halinde gitmesine izin verebileceklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro ile mücadele etmeyi hedefleyen G.Saray, Bayern Münih'in Brezilyalı golcüsü Geovani Elber'e kancayı taktı. Deportivo'dan Hollandalı Roy Makaay'ı alarak tarihinin en pahalı transferini gerçekleştiren Alman takımında Elber gözden düşerken, kulüp başkanı Karl Heinz Rummenige, "Eğer gitmek isterse, transfer ücreti konusunda sorun çıkartmayacağız" dedi.

Bir ara Beşiktaş'ın da gündemine giren Elber, geçen sezon Bayern forması altında attığı 21 golle, Gol Kralı olmuştu. Elber'le sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatan Rummenigge, "Elber'le ilgili herhangi bir girişimde bulunmayacağız. Çünkü, 2004'e kadar kendisiyle anlaşmamız var. Ancak, Elber için resmi teklifler var. Bunlardan birini kabul eder ve bizimle görüşürse, O'na her kolaylığı sağlayacağız" diye konuştu. Elber, en kısa sürede karar vereceğini açıklarken Brezilyalı futbolcuyu G.Saray'ın yanı sıra Sevilla, Monaco, Lyon ve H.Berlin de istiyor.

hmmm ben demiştim muniz pahalıdır diye ama bana kalırsa olursa riquelme olur bu herifler parada sorun çıkarmayız falan diyorlar ama çıkar gene....[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 21 August 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
Şimdi bakalım :
Gs Riquelme'yi neden alamaz :
Barça satmaz bu 1
Adam bütün avrupa kulüplerinde oynar bu 2
parası yetmez 3

Şimdi bakalım :
Nukem neden bilip bilmeden sallıyor :
Barça satmak istemiyor zaten, kiralamak istiyor..neden ?
3'ten fazla avrupa vatandaşı olmayan futbolcu oynatamayacağı için..ha sen dersin riquelme aralarına havada girer bu 3 kişinin..hayır giremez çünkü ronaldinho ve saviola kesin oynayacak vede rüştü ile kluivert arasından birini seçicekler, büyük ihtimal rüştü olucak..bu durumda evet barça riquelme'yi satmaz, haklısın ama kimse zaten satar dememişte, budurumda kendi bişeyinle kavga etmiş olursun, ha kiralayacak eğer o anlamda dediysen, bu sefer haksızsın

adam bütün avrupa kulüplerinde oynayabilicek kapasitede bu doğru bişey diyemeyiz sana ama galatasaray avrupa kulubüdür diğer türk takımlarının aksine, çünkü galatasaray takımının hatrı sayılır başarıları vardır son yıllarda avrupada, bu konuda da haklısın kendi aklınca ama büyük bir noktayı kaçırmışın

galatasaray'ın parası yetmez ? evet fakir bir takım galatasaray ama yıllık 1,5milyon euro verebilicektir bir oyuncuya ki sanırım riquelme çok daha ucuza mal olucaktı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 21 August 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
ayrıca 99 milyon dolar kredi aldı galatasaray, nasıl parası yetmez? istesek şu anda real'den beckham'ı bile alırız 60 milyon dolar verip, sonra 2 ay sonra batarız o ayrı konu :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

ahahha walla geri nası odicez o kadar parayı bilemiyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Mesaj tarihi:
ya adamın geliceği yok ama gelmez veya gelemez diye birşey de yok

yani galatasaray kötü bir takım olduğu için gelmez gibi bir sebep yaratmaya çalışıyor bazı arkadaşlar ama öyle birşey yok

bide kiralama olaylarında kulübe para ödenmez sadece futbolcunun kendi kulubünden aldığı para ödenir, hatta bazen kendi kulubü futbolcunun yıllık maliyetinin bir kısmını kendi ödemeyi bile kabul eder[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
benim duyduğum kadarı ile galatasaray ile barcelona zaten riquelme'nin kiralama olayında %50'sini ödeyecek galatasaray diye konuşuluyordu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
  • Yeni Oluştur...