sertur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 power up stor da bir skill gibi kullanın diye yazıyor ..fakat ben skillerin oraya trinayı koyamadım? nasıl kullanmalıyım yardım lütfen..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: sertur, 27 Aralık 2005 01:29 tarihinde demiş ki: power up stor da bir skill gibi kullanın diye yazıyor ..fakat ben skillerin oraya trinayı koyamadım? nasıl kullanmalıyım yardım lütfen.. Bir itemi upgrade yaparken scroll koyuyosun ya işte yanına bi de trina koyacaksın. Sağ tuş tıkla o yerine girer..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 trina upgrade için kullanılır.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gecenin 2 si olmakla beraber yanlış hatırlamıyorsam upgrade yapabilme şansını %20 artırıyor. kesin tutacak gibi bişi yok sakın aldanım basma her iteme. uniq basacak olursan +5 den başla +8 olmasını daha da artırıo[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar