Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Arkadaşlar javascriptli pencereleri açamıyorum hani tıklayınca pop up gibi pencere acıyorya hani sol altta javascript=347.48) falan yaziyoya açamıyorum onları neden? çözümünüde söylerseniz sevinirim[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nası acamıosun? internettekileri mi acamıosun yoksa kendi yaptıgın web sayfasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Basit Java'yı yükle:) Microsoft sitesinde war galiba Ztn java bazlı bir site açınca oto. yklemesi lzm[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 21 August 2003 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hayır bi sitede tıklıyorum pencere acıyor ama içi bomboş[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Anlamadım Pop up nası açılırmı demek istiyorsun yinede yazim aklında bulunsun , sorunlu siteyi gösterirsen yardım edebilriiz Şimdi tagları arasına şu kodu koy said: Sonra Link olarak şunu kulan said: Deneme Açılan pencereye scrollbar vs türü şeyler ekliye iblirisn byunuda link in dkoduna ekle işte[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 August 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 August 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hah mr işte onlara tıklıyorsun açmıyor bende bomboş bi ekran cıkıyor onu nası düzeltcem?[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bak işte sayfayı belirtmelisin bak mesela ben orda deneme.htm yazmışım yani o linke tıkladığında deneme.htm i açıcak ne yazdığına bakmalısın , sorunlu sayfayı göster bi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 çıktım ühühüh çıkmasaydım keske[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 büyük iht. le pop-up engelleyen bi program yüklüdür.ZoneAlarm yapar bunu mesela..yüklümü zonealarm?[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 tamam oldu oldu :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar