porsuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 maxmadsimuz yaw çok zor bidaha deniyom mADmaXimus aha oldu[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir [Bu mesaj porsuk tarafından 26 Aralık 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nemrut bu arada hakakten onemi yok yani oyunu bırakırken insan uzgun olur o yuzden sinirli konuşmuşsundur şurda kaç yıldır birlikte oyun oynuyoruz(bf42dende hatırlarsın beni) o yuzden onemli deil[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ;P[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 n3mrut post kasıyo bi smayli yapıp bırakmış =Pp[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 52 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kayıt: 07/31/04 | Mesaj: 478 Bumudur post kasmak,öle huylarım yok. Bak imzama :)[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben bıraktım vallahi; gerçi çekirdek yiyorum cok fazla WoW oynamak yerine birde fransızca kursuna falan yazılıp vakit değerlendirmeye başladım ayrıca artık derslerde uyumuyorum vs.vs. sonsuz yararları var oyunu bırakmanın :) Ama oyundan kopamadım hergün girip paticik forumlarını okumak zorunda hissediyorum kendimi, sonuş olarak: WoW bırakılır Paticik bırakılmaz hahahahahhaa[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bırakk git oyunu oynama ya değmez, hem bak seni hiç sevmiyoruz ztn oyunda da zorluk çekiceksin hayatında da[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehehe[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Falla Bende Heç Ole Bi Bağımlılık Yok...2-3 Haftadır Oynamıyorum...Kafama Esince Oynuyorum...Abartmayalım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar