Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür...

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

nemrut bu arada hakakten onemi yok yani oyunu bırakırken insan uzgun olur o yuzden sinirli konuşmuşsundur şurda kaç yıldır birlikte oyun oynuyoruz(bf42dende hatırlarsın beni) o yuzden onemli deil[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bıraktım vallahi; gerçi çekirdek yiyorum cok fazla WoW oynamak yerine birde fransızca kursuna falan yazılıp vakit değerlendirmeye başladım ayrıca artık derslerde uyumuyorum vs.vs. sonsuz yararları var oyunu bırakmanın :)

Ama oyundan kopamadım hergün girip paticik forumlarını okumak zorunda hissediyorum kendimi, sonuş olarak: WoW bırakılır Paticik bırakılmaz hahahahahhaa[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co.
Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co.
Eroshnak 47 Orc Hunter FW
Sosyal ağlarda paylaş

Falla Bende Heç Ole Bi Bağımlılık Yok...2-3 Haftadır Oynamıyorum...Kafama Esince Oynuyorum...Abartmayalım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...