porsuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 maxmadsimuz yaw çok zor bidaha deniyom mADmaXimus aha oldu[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir [Bu mesaj porsuk tarafından 26 Aralık 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nemrut bu arada hakakten onemi yok yani oyunu bırakırken insan uzgun olur o yuzden sinirli konuşmuşsundur şurda kaç yıldır birlikte oyun oynuyoruz(bf42dende hatırlarsın beni) o yuzden onemli deil[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ;P[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 n3mrut post kasıyo bi smayli yapıp bırakmış =Pp[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 52 Lock Maghterion Magius - 60 Mage
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kayıt: 07/31/04 | Mesaj: 478 Bumudur post kasmak,öle huylarım yok. Bak imzama :)[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben bıraktım vallahi; gerçi çekirdek yiyorum cok fazla WoW oynamak yerine birde fransızca kursuna falan yazılıp vakit değerlendirmeye başladım ayrıca artık derslerde uyumuyorum vs.vs. sonsuz yararları var oyunu bırakmanın :) Ama oyundan kopamadım hergün girip paticik forumlarını okumak zorunda hissediyorum kendimi, sonuş olarak: WoW bırakılır Paticik bırakılmaz hahahahahhaa[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bırakk git oyunu oynama ya değmez, hem bak seni hiç sevmiyoruz ztn oyunda da zorluk çekiceksin hayatında da[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehehe[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Falla Bende Heç Ole Bi Bağımlılık Yok...2-3 Haftadır Oynamıyorum...Kafama Esince Oynuyorum...Abartmayalım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Öne çıkan mesajlar