Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İzmir Aile Buluşması

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Ewet 2 haftadır buluşmuyorduk artık bir araya gelelim derim.
Bide bu pazar opusdaydı sanırım lost rock fest. var oraya gidelim derim ben gitmeyi planlıyorum hep beraber gidersek daha çok eğleniriz.

Gelmek isteyenler gene yazsın :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

ben geliorum MOHİKAN :) ama erken(KAÇARIM) :p[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
---------------------------------------------
Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

valla gelen cok azdı gelıcem dıyıp gelmeyenlerı kınıyoruz neyse bız kafaları cektık baska hıcbısey yaomadık bıde frp oynadık neyse bundan sonra topıc acmıyacagız her cuma aksamı logosta bulusuyoruz haberınız olsun[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Sosyal ağlarda paylaş

Logos?Tarifi olsa?Yoksa tüm İzmir'e yeniden mi adres sormak zorunda kalıcam:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nargile konakı bilen yoktu nerdeyse(yoksa ben mi yanlış yerlere sordum?Ama tatlı bakkal amcalar elbette bilirlerdi :D )[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...