Cobra226 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bunun ne olduğu hakkında bi fikri olan varmı xD [spo1=Staff][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 son birkac pachten sonra hp ve mp absorve itemler bu sekli aldı yani elindeki hp absorve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Haa ok saol :)[signature][hline]BlackBox1 demişki : Sarsie ve bizim bilinç kavramramlarımız biraz farklı... Onun bilinçli yaptığı şeyler çoğumuzu bilinçsizliğe sürüklüyor. Yılın Topiği :D :http://forum.paticik.com/view.php?id=156654&page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 droplar ama harbiden coştu özellikle şu kekuri ring ler maradonda en az 100 kişi kekuri ring satio[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu dropların artmasının en guzel yanı piyasa dusuyor buda gercekten cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 hafta önce 100m olan chitin 15m ye kadar düştü :D[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Benim droplar coştu derken kastettiğim rare itemlardaki çeşitliliğin artmasıydı ama sizin dediğiniz gibi fiyat farklarına bakınca dikkat ettimki gerçekten drop rate in artmış olabileceiğini farkettim.Piyasada gerçekten büyük bir düşüş var.[signature][hline]BlackBox1 demişki : Sarsie ve bizim bilinç kavramramlarımız biraz farklı... Onun bilinçli yaptığı şeyler çoğumuzu bilinçsizliğe sürüklüyor. Yılın Topiği :D :http://forum.paticik.com/view.php?id=156654&page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben o stafın elemntal we viper olanınıda gordum hehe[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar