NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ulan tırstım bi an allah belanı versin die bağırdım kaptırmıştım :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya bunu ilk yediğim anı hatırlıyorum, "sesi açin çok dikkatli bi şekilde mavi noktaya bakin, kipirdadigini göreceksiniz.." taktım kulakligi açtim sesi sonuna kadar pür dikkat dinliyor ve izliyordum. BÖeeeaeaheahhgggg!! diye bi hayalet firladi , o anımı videoya çekseler ve nette falan yayınlansa çok ünlü bir adam olurdum :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2 sayfa yorum var ama bi allhın kulu şunu link yapmamış :) http://www.winterrowd.com/maze.htm[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Off çok klasik şey yaw.Ama genede... =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar