Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar priestin master olması için holy water of temple ın yanında neler gereklidir yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gereksız bı topıc character de yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 grand priest helenaya git o söyler. warrior master skakynin yanında.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 siteye baksan yada yukardaki Q tuşuna tıklasan okadarıdamı yapamiosun zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Greksiz dedimya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 10 15 opal safir 5-10m para walan işde[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nereye gideceğimi bilsem buraya yazmazdım.bana gereksiz topic muhabbeti yapma.bak geçmişteki topiclerime varmı hiç gereksiz ben adam olanlara soruyorum zaten cvp vermek istemiyosan sus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bosuna topıc acıosun onun character de yazdıgını sende bılıosun hıc mı gorevlere bakmadın yada oyundan bırıne soramadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yapıp yapmamam seni hiçmi hiç ilgilendirmiyo cvp vermek isteyen verir istemeyen zaten vermez zaten bu oyunda senin gibi bazı ukalalar yüzünden çekilmez hale geliyo ayrıca priestin lvl i 53 5 lvl sonrasına bakabiliyosun Q harfinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaaa arkadasım hiç mi merak etmedın oralarda ne yazıo die yaaa sole ınsan bı karıstırır orda bısıler gorur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 daha önce priest oynamadığım için hiç merak etmedim açıkçası sadece holy water ı biliorum.anladım zaten bilsen cvp verirdin.bilmediğinden biraz dokundu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ne alaka zZzZZzzZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zaten aradaki alakayı kuramayandan ben cvp bekleyemem ii daha uzatma adam gibi cvp verenler saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en gıcık oldum şu priest ların master skilli gerisi cacık ama şu priest ların master skillini açmak baya bi kasio insanı helede sağlam bi rogue yada warrior bi arkı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saol hiç olmazsa iyi bi yorumda bulunmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 DArCh topic açma istersen.. Reha Muhtarlı ateş hattına döndük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vallahi abi yaw.düzgün örenmek istediim bi soru sordum adam gereksiz topic diyerek milleti soğuttu örenemedim neyse opal safir yazmış arakadaş o da yeter bi daha o arkadaşa sormadan topic açmicam zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen hem satasıosun hemde ogrenemıorum yazmıssın adamsana basta soledı bende sana character den bak yazdım daha neyını ogrenemedın arkadasım ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar bi bakın benim sataşma içerikli bi yazım varmı kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıosun ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaa sen bana bu konuyu kapatalım dedın hala uzatıyosun...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vur vur gözüne gözüne vur :D sen de ısır.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beni seç beni seç beni seçççÇç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Holy water of temple, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire bide 10m coin master için Judgement için ; 100 Zombie Eye, 30opal ve 5m coin... ßß[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oh bea yazacağınız şu zaten yazmak istemeyen sallamaz saol best... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BesT, 26 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Judgement için ; 100 Zombie Eye, 30opal ve 5m coin... ßß ayıptır sorması Judgement ne :)??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar