yamtaar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar üyelik işlemleri için ne gerekiyosa yaptım fakat oyuna girdiğimde power up açılmıyo,,üyelik almak içinde açılması lazım biliosunuz :),,neden olduğnu bilen varsa irtibata geçmesi rica olunur thnx[signature][hline]id: yamtar server: cypher char: 54 mage(şimdilik :p) np: henüz kasamıyorum çok makrocu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sifrende türkce karakter war mi ?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamtaar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet var maalesef,,açmanın bi yolu varmı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gecmis olsun[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamtaar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya gerçekten yokmu bu konuda çözüm,,lvl kasamıyorum ya,,sıkılmaya başladım oyunu bırakmak istemiyorum nova atmadan :)[signature][hline]id: yamtar server: cypher char: 55 mage(şimdilik :p) np: henüz kasamıyorum çok makrocu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar