Ginger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu lvl 35deki quest hakkında yardımcı olabilecek war mi janganla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yabancı kaynaklardan alıntı bu. belki işini görür die koymak istedim :-) ------------------------------------------------------------ 1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with the ticket seller in Gambling House. (1st city) 2. Get: - 100 Hyungcheon powders. - 100 Ong feelers. - 100 Small Red Scorpion legs. 3. Get: - 100 Earth Magician eyebrows. - 100 Blood Death Flowers leafs. - 100 Red Scorpion legs. 4. 5. 6. 7.Talk with the Tarim ferry guy to get Asa's Flute. -----------------------------------------------------------[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Görevi almak için Tarim Ferry e gidiyorsun alt taraftaki npc verecek görevi. Onunla konuştuktan sonra jangana gidip Wangwonla konuşuyorsun ve Huhuoandan borç defterini almanı isteyecek, Huhoan oranın koruması pek bir heybetli :D onu sarhoş edip defteri alacaksın, wangwonla konuştuktan sonra janganda Herbalist ve Flora ile konuşup 2 görev alacaksın, 300 er malzeme toplayıp geri döneceksin bunlara ve sana içkileri verecekler. İçkileri aldıktan sonra önce wine, shampagne, whisky ver bunlar bitene kadar bunları ver ve sonra 2. kez konusunca Huhoan kitabi sor ve flutle takas et. Flutu tarim ferrydeki verecek. Malzemeler: 100 golem bişeyi 100 red scorpion bacağı 100 ong dokungaci 100 small red scorpion bacagi yada baska biseyi 100 ondan 100 bundan (son ikisini hatırlayamadım :P ) Görevleri alınca yazacak zaten bunlar. Su ana kadar yaptığım en uzun quest olur kendisi :D[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok saol sende olmasan:) saatlerdir donw jangan arasi mekik dokuyorum anlayamamistim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yardımcı olduysam ne mutlu bana =)[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hani bana teşekkür :( o lvl e gelmedim ama biliom bak araştırdm yabancı kaynaktan buldum ühüühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 diffy oyundaysan pm pılıs[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oynamıom aydolu ben dellendim iice hepten ya,vaşlattılar ya bu attack speed olayını oynayamıom tamami stres gerginlik. küfrediom paso :([signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar