SoulCat4 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar şu kardan adamdan çıkan kutularda topladım ve açtım bana bi event item düştü adıda cristhmas cross çıktı stat ve resislerin hepsine +5 ekliyor 10 defans veriyor ama benim sorucam kısım şu kısım item in en alt kısmında tarif var 25 aralık 05 diye bu item sence silinirmi ? silinmezse x de ne kadar para eder ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim ![signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: SoulCat4, 26 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şu kardan adamdan çıkan kutularda topladım ve açtım bana bi event item düştü adıda cristhmas cross çıktı stat ve resislerin hepsine +5 ekliyor 10 defans veriyor ama benim sorucam kısım şu kısım item in en alt kısmında tarif var 25 aralık 05 diye bu item sence silinirmi ? silinmezse x de ne kadar para eder ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim ! para etmez çünkü trade edilemio;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ewt hiç bişi yapılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peki silinirmi ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onu daha büyk abiler sölesn tam bi bilgm yok ama silinme ihtimali war;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 xmas event'den düşen bi hediye nie silinsinki madem silincekti nie öle bişe yaptılar demi xD[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 silinme ihtimali olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gecen yıl yılbasında staff gibi bişe düşüyordu silinmedi halen duruyor çıkan birşey neden silinsin silinmes bence..[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o sman öledir tam olarak bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar