Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar biraz yardmınızı isteyeceğim !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şu kardan adamdan çıkan kutularda topladım ve açtım bana bi event item düştü adıda cristhmas cross çıktı stat ve resislerin hepsine +5 ekliyor 10 defans veriyor ama benim sorucam kısım şu kısım item in en alt kısmında tarif var 25 aralık 05 diye bu item sence silinirmi ? silinmezse x de ne kadar para eder ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
Mesaj tarihi:
said:
SoulCat4, 26 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar şu kardan adamdan çıkan kutularda topladım ve açtım bana bi event item düştü adıda cristhmas cross çıktı stat ve resislerin hepsine +5 ekliyor 10 defans veriyor ama benim sorucam kısım şu kısım item in en alt kısmında tarif var 25 aralık 05 diye bu item sence silinirmi ? silinmezse x de ne kadar para eder ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim !

para etmez çünkü trade edilemio;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Mesaj tarihi:
onu daha büyk abiler sölesn tam bi bilgm yok ama silinme ihtimali war;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Mesaj tarihi:
xmas event'den düşen bi hediye nie silinsinki madem silincekti nie öle bişe yaptılar demi xD[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı .....
  • Yeni Oluştur...