arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istanbuldayım beşiktaşta creative mp3 ümü tamir nerde ettirebilirim? ekranı kırık aylardır bide dün bişi oldu ses çıkarmamaya başladı deli olcam bilen varsa yardım edebilirmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bursa'da olsa idin ben yapardım =(([signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Abicim Profilo alışveriş merkezine giderken bir tane creative bayisi var oraya varirsen tamir ettirebilirsin ayrıca herhangi bir teknosa ya gidip(yada DnR) nerede tamir ettirebileceğinide öğrenebilirsin.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar