Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troy Filminin Gıprıçça versiyonu 18+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beeeeeeh %74, inmedi gitti.. 1 saattir falan açık.. hoş 2374328743287432 tane mp3 ve film de indiriom ama nese..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:
aynen abi bi b.kum anlamıoz asdasfj yapıolar ara ara.
Gıloaliyatör Rlz[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
valla tamamını anlasam belki çok gülcem ama.. iidi yine ya bazı yerleri..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:
Sittin uykumu dioya bi yerde orda çok güldüm[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
benim hafıza az zati bi indirsem neye uğradığnı şaşırır bilgisayarcık..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
  • Yeni Oluştur...