pckopat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [spo1=Macro Show !!!][/spo] Bir Ara human charla gelim human macrocuları söverdi şimdi bakıorum onlardan beter oLmuş ...[signature][hline]Nick : pCBuyucuLwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )CLan : AshQiyANp : 13x.xxxServer : Cyhper ( -_- )[Bu mesaj pckopat tarafından 25 Aralık 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tekrar pülüs[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Dün Bunu Koymuştum Macro iLe iLgiLİ Kaynadı Gitti :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 harbiden show olmuş:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öLdüren kişide macrocu alt tarafta 5 li ok daha yemişim o öLdürmüş :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İtiraf et alper benim 5lilerim gibi olamazlar :D. Aslında 1 veya 2 defa sana denk geldi benim 5li oklarım. Sizin Knight_Templer'i alıyordum 1vs1 400m ile gelmişti CZ'ye :D[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben tek kişiye razıyım 2 3 tane macrocu birden atıor :D Way AmeLe Macro kuLLanabilir ama hiç keserken görmedim hep kesiLior :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 26 Aralık 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu başlıgı kaçırmışım ne zamandır girmiyodumda :D Arkadaşım daha oncede LighTouch a burda söylemiştim Daggerphobiayla ben oynamıyorum. Satıyorum charı satılana kadarda arkadaşlar keyiflerine bakıolar. Ayrıca ben acmış olsam bile ashqiya clanından birinin bunu söylemesi garip geldi. Özelliklede lideri roguelerime +8 ib verip kosp actırcam dedikten sonra. neyse saol en azından bazıları gibi küfretmedin..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 partisine girmiş oldugun BABY nin de koscu oldugu gozumden kacmadı.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar