phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu filmi izleyen arkadaşlar film hakkında yorumlarınızı yazarsanız sefinirim.merak ediyorum.ben çok sewdim bu filmi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İki tane falan vardı topic galiba ama olsun :-) Valla mahkeme olayı hoştu. Dram katılması iyi olmuş. Ama Exorcisr lerden sonra çıkan diğer şeytan filmleri gibi bence değişimden geçmediğinden vasat kalıyor...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mahkeme sahneleri güseldi ewet biden ben gerçek olay oldugundan dolayıda etkilendm epey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kızın içine şeytan girmesi ne kadar gerçek bilemem. Ama öldüğü falan doğru öyle.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadas zoruyla gittim. hiç sevmem içinde dini temalar olan filmi. bu filmide sevmedim,cok gereksiz şeyler bence.aklima izlerken hep turk exorcist SEYTAN geldi.gülüp gülüp durdum,yanimdakiler kizdi falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahahaha.bazılarıda kendilerini şartlandırıp gitmiş korkacam flm die.pek korkulacak yanı yoktu bence.ama hoşuma gitti benim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Film diğer Şeytan filmlerinden pek farklı değildi açıkçası ama konusunun yaşanmış olması biraz daha ilgi çekiciydi.Biraz araştıryim dedim netten okudum felan baya ilgimi çekti açıkçası.Acaba bu kız epilepsimi (sara) hastasımı yoksa gerçektende bu kızın içine şeytan girmişmi diye.Sitede girişte filmde de dinlediğimiz şeytan çıkarma seansındaki kaydedilen sesi dinliyebiliyoruz.Yazdığını göre Roma Katolik Kilisesi'nden almışlar.Filmde de kızın epilepsi hastası olduğunu iddaa ediyorlar ama araştırdım bvence de alakası yok. Edit: linki unutmuşum Click for Exorcism [Bu mesaj Thealon tarafından 26 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 efet bende epey bi üzerinde durup inceledim gerçek olay oldugu içinde çok etkilendm ben ztn.bayagıda hoşuma gitti.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar