Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lbr-Aos

Pierre

Öne çıkan mesajlar

Ben bi amerikan sitesinden 10 euroya aosu siparis vermistim.
3-5 gun icerisinde gelicek dediler ama hala gelmedi.(6.gun :)
fakat simdi Freerecordshop(avrupada magazalari var bi tanesi evin yaninda) diye bir yerden 4.99 euroya lord blacktorns revengeyi buldum.
Once arastirmistim yok demis lerdi simdi var dediler.
Fiyati az oldugu icin alicam buyuk ihtimalle ama bi sorum var.
bunun icindende kod cikacakmi?
oside bi kisinin 2 accsi olamaz diye bi kural varmi?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Peki beyler benimde bir sorum var diyelimki aosu aldık oyunu almak sorun değil benim aklıma takılan birkaç soru var sadece
1)Bende 64k kablo var bunla adam gibi oynuyabilirmiyim
2)Gerçekten bu Osiye verdiğimiz aylık 15$ a değer mi yani free shardlardan farkı ne
3)Ben mesela bir 6 aylık bir ara vermek istiyorum charların silinmesi gibi bir durum varmı? Yada skillerin düşmesi
4)Yarın bir gün osi hadi kapatıyoruz kardeşim başka kapıya gidin başka shard bulun kendinize diyebilir mi?
5)Diyelimki Hacklendik kredi kartı tehlikeye girermi accmizi geri alam şansımız nedir?[hline]Free your mind, and your OS will follow.

http://www.lapis.forumu.com (Linux Forumu)

[Bu mesaj mitha tarafından 20 August 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mitha, 20 August 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
Peki beyler benimde bir sorum var diyelimki aosu aldık oyunu almak sorun değil benim aklıma takılan birkaç soru var sadece
1)Bende 64k kablo var bunla adam gibi oynuyabilirmiyim
2)Gerçekten bu Osiye verdiğimiz aylık 15$ a değer mi yani free shardlardan farkı ne
3)Ben mesela bir 6 aylık bir ara vermek istiyorum charların silinmesi gibi bir durum varmı? Yada skillerin düşmesi
4)Yarın bir gün osi hadi kapatıyoruz kardeşim başka kapıya gidin başka shard bulun kendinize diyebilir mi?
5)Diyelimki Hacklendik kredi kartı tehlikeye girermi accmizi geri alam şansımız nedir?[hline]Free your mind, and your OS will follow.

http://www.lapis.forumu.com (Linux Forumu)

[Bu mesaj mitha tarafından 20 August 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]

1-64k kablo ile europa serverında 100 ping civarı oynayabilirsin..eger bölgen kötüyse dahi 170 i geçmez tahmin ediyorum.sonuç:rahat oynarsın
2-15 usd ye değip degmeyecegi sana kalmış bişey. Eğer hakkını vererek zaman verip oynayacaksan sonuna kadar değer..ilk girdiginde biraz garip gelecek, free shardlardan cok farklı.ama biraz oynadıgında göreceksin ki herşey cok daha mantıklı ve detaylı..uo seviyorsan max zevki ancak oside alabilrsn.
3-charların silinmesi gibi bir olay söz konusu degil.ama yine de emin degilim.mesela 6 ayda bişey olmaz ama 1 senede silinebilir emin degilim..
4-osi kapanamaz.osi kapanırsa uo biter ki, bunun için bence uo2 tarzı bişeyin yapılması gerekir..oside birçok server oldugundan ve hepsinin cok sayıda oyuncusu oldugundan, ve adamlar bundan para kazandıgından kapatmaları söz konusu olamaz.
5-hacklenme gibi bişey çok düşük bir olasılık. Böyle bir durum oldugunda full feedback veriyorlar.tam destek yani.sen oraya para ödüyorsun ve charına bişey olursa hesap vermek zorundalar.free shardlarda emeklerin boşa gidebiliyorken burada öyle birşey söz konusu degil..ayrıca periyoduk down time ları..yarım saat mesela günde..belirli saatlerde onun dışında server down olmuyor..hevesin ve zamanın harcanmıyor.sevgiler...[hline]Spartan
Avalon uo shard GM
Sosyal ağlarda paylaş

Okey çok saolun ping olayı benim için en önemli olan özellikti sonuçta o akdar para verip süsrünmek olmaz demi peki diyelim hacklendimcharım silindi hesap vermek zorundalar demişsiniz nasıl yaniadamlar geri mi alıyor serverı 1 kişi için yada tekrardan skillerini tekrardan setleyip itemleri geri mi veriyorlar
Birde son bir soru en çok türk hangi shardda var?
Sosyal ağlarda paylaş

atlantic+europa en cok turkun bulundugu shardlar, hacklenme olayına gelınce kesın olarak yardımda bulunuyorlar, tabı bu senın zannettıgın gıbı ılkel yontemlerle degıl, senden kısısel bılgılerın + resgıter codelarını ıstıyorlar oyunun.boylelıkle sende gerı almıs oluyorsun charını. tabı karakter sılınmıs ya da ıtemların hepsı yok olmussa orda bısey yapılmıyor.Anlayacagın ısın ıcınde kredı kartı oldumu ondan ılgılenıyorlar,en azından kredı kartını kurtarıyorsun.

[Bu mesaj Pennywise tarafından 21 August 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...