BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şimdi uçak gidiş geliş 150 avro desek bir de tabii pasaport işi var o da işte 600 YTL desek.. ya çok par alazım çook daha oraya gidip konaklaması var her gisdişimde 4-5 gün konaklamam gerekecek e kızı da gezdireceğim.. hakkaten çok par alazım benim bir an evvel mezun olup iş bulmam lazım[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 her ay mı vercez o parayı? pasaporta para verilio mu ya ? sen şopen mayıls kullansana yaw[signature][hline][ quote ]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 yıllık pasaportu yazın 185YTL ye çıkardım ben.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adam cebe para atıcek yaw aşk ayagına :D[signature][hline][b]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! [ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 olmuo!!!!!!!!![signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yogun askin etkisiyle , güzel hayallere kapilip yapariz ,ederiz deniliyor , dayaniriz deniliyor. bir anlik aska bulanmak .(o bir an ne kadar sürer , tartisilir ) fakat sonra sonuc yavas yavas belli olmaya baslayinca , bütün hayaller yok oluyor .. niye? cünkü mantik devreye giriyor . mantik hmm aski öldürüyor ... bi yerden sonra Askta neymis ? var mi öyle birsey ? neden asik olduk birbirimize ? gibilerinden mantikli aciklamalar arayamaya calisiyorsun . (bkz: olmayan cenneti arama istegi ) ama cevaplar hep sacma sapan oluyor . Ask ve Mantik bir arada olmuyor . iki düsman gibiler . ask her ne kadar icinde bir yerlerde devam etse bile , iliski bitiyor . olmuyor , yürümüyor . vs.vs. hadi bir kac ay sonra kavusacagiz olayi olsa tamam da , hep bu sekilde senelerce yürümez.[signature][hline]Same Shit , Different Day. [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim [Bu mesaj vaniLLe tarafından 23 Aralık 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İnsan doğası bencilliğe ve benmerkezciliğe dayalı olduğu için, sonu taraflardan birinin diğerini habersizce aldatmasıyla yada bulunduğu yerdeki biri tarafından cazip bir teklif alıp ilişkiyi bitirmesiyle sonuçlanacak olaylardır genelde. Sonunda ilişki, "vatana döndüm mü hazırda sevgili var" mantalitesine dönüşmeye mahkumdur. Bu konuda da yapılacak bir şey yoktur çünkü arada mesafe olunca güvenmekten başka seçenek yoktur. İşallah istisnası boldur bunun tabii, o ayrı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Buda geçer.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kız arkdasım ankarada bence izmirdeyim suan 1,5 yılı geciyo ilişkimiz oluyo dersemde yalan olur olmuyo dersemde herkez icin farklı durum aslında bu daha oncede yazmıstım belki okumussundur bi kez aldatıldım ama affettim ama icimden tamamen silemedim o .oktan olayı beynim bi kişi yarattı ve devamlı o kişiyle yasadıgı durum aklıma geliyo. seviyomuyum diye soruyorum suan cevap alamıyorum sadece alışkanlığı kaldı o 1,5 sene icerisinde ona karsı baglılıgım kaldı. yapacagı seyleri bilmem, bi sorudan sonra veya olaydan sonra verecegi tepkisini bilmem, bi bakısımda su istedigimi anlaması, ne bilim bunun gibi şeyler. kimseye onermiyorum bu yaslarda uzun ilişkiyi yarardan cok zarar veriyo ama tabi sen yapabiliyomusun diye sorsanız hayır yapamıyorum. ayrılamıyorum. o gucu kendimde hissetmiyorum. sadece zamana bırak yasıyosan yasa boyle bi ilişşkiyi. çok da sıkma canını bende aylarca görmüyorum zor bi durum baska dencek bi sey yok[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tekrardan olmaz diyip yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende bi ara yaşadım dediğini..mesafen ne kadar uzak bilmiyorm ama benimki 20 km kadar dı..iki haftada bi görüyodum..ama bi laf varya gözden ırak olan gönüldende ırak diee.doğru gibi sanki..hele yeni başlayan taze ilişkiler için...[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yalan olur desem :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 uzaktan ilişki..çoook zor yaaa..lanet bi olay bol sabır lazım..allah kolaylık were uzaktakini sefen herkese.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şehirlerarasi biraz paran,zamanin varsa iliskiyi yürütürsünde, ülkelerarasi bir mesafe ise zor biraz.masrafindan degil,her seferinde pasaport kontrolu sirasi insani yoruyor , bitiriyor.hele bide almanyadan katiliyorsaniz yarişmaya, almanyada yaşayan vatandaşlarimiz 3 saatlik yolculuk esnasinda hayatinizdan bir kaç ay götürebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 uzaktan ilişkin çok çok değerliyse birinden biri taşınır bu kadar kolay. demesi kolay tabi yapması zor yapan da zaten cidden sağlam ilişki sahipleri oluyor : )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya siz daha birbirinizi görmemişsiniz, kafayı taktığın şeye bak gözünü seveyim!!! İşin en zor kısmını daha atlatmamışsınız, şimdiden neleri düşünüyorsun...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 25 Aralık 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Valla arkadaşlar,bayaa baya oluyor.Dynun benim dediklerime rağmen beni haksız çıkardı 7 aydır.Onun için seviniyorum,bu ilişki bitmez diye...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 amanın adam 20 km için mesafe demiş nerde yasıosun sen araba falan yokmuduyan da görmek için dagları asıosun zannetce bu ne ya haksızlık var :'( said: duman192, 24 Aralık 2005 02:46 tarihinde demiş ki: bende bi ara yaşadım dediğini..mesafen ne kadar uzak bilmiyorm ama benimki 20 km kadar dı..iki haftada bi görüyodum..ama bi laf varya gözden ırak olan gönüldende ırak diee.doğru gibi sanki..hele yeni başlayan taze ilişkiler için... [signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilirim death 10 saat uzaktaki ilişkiyi yaşatmaya çalışıyo... tabi aradaki bir iki kaçamak olur jnmsss[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Allah kavustursun ne diyeyim =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya o diil de kızlar neden böyle paranoyak davranış sergiliyorlar. yani ne bileyim ben soğursam ben sevmessem değil de ya beni sevmesse ? ne ki bu herkes kendine sahip olsun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet bu konu sürekli açılır ve ben sürekli şunu derim: said: Mantar, vakt-i zamanında demiş ki: Şimdi efendim iki ayrı görüş var. Black diyor ki 'netten ilişki olur. aşk herşeyin üstündedir.' beybin de diyor ki 'dokunmazsam olmaz.' Efendim, öncelikle şunu belirteyim, bu aşk meselesi öyle kolay kolay tanımlanabilecek, sınırları çizilebilecek, hakkında kolaylıkla ahkam kesilebilecek bir mesele değil. Ama bir deneyelim. Evvela bu iki arkadaşımızın unuttuğu bir nokta var. Ünlü düşünür Platon'dan adını almış Platonik Aşk dediğimiz hadise. (Gerçi Platon eşcinseldir ve öğrencisi Aristo'ya karşı karşılıksız bir aşk besler ama bizim anlattığımız farklı ) Platonik aşk hakikaten anlamlandırılması zor bir duygudur. Ben nice insanlar tanırım, bırakın 'sıcak bir poğaçayı paylaşmayı' veya 'sarılmayı', bir kere gördüğü ve aylarca görmediği 'otobüste uyuyan o güzel gözlü kız'ı unutmaz, unutamaz. Dediğim şu ki, aşk 'duyulardan' öte bir şeydir. Tensellikten uzaktır. Görmeden, dokunmadan aşık olabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında Black arkadaşımızı haklı görür gibiyim. Ama diyeceklerim bitmedi. Olayın bir de ilişki boyutu var. Olayın ilişki boyutunu göz önünde bulundurduğumuzda beybin haklı çıkıyor. Platonik aşık zaten internetten de konuşmadan hissetmeye devam eder. Fuzuli'nin de dediği gibi belki de işin zevki acı çekmektir platonik aşık için. O selvi boylu yâr'a ulaşamamaktır onun aşkı. Ama bu aşktır. İlişki değildir. İlişkiden bahsetmek için dokunmak gerekir. Dolayısıyla ilişki diyebilmemiz için bedenlerin de ilişki içinde olması gerekir. (Fesat olmayın her ilişki cinsel değildir ) Sonuçta diyeceğim şu ki, insan netten konuşmadan da aşkını içinde yaşatabilir. Ortaçağ'da aylarca sevgilisinin yüzünü görmeden mektup gözleyenlerin de DNA kodları aynıydı. Ama her aşk ilişkiyi işaret etmez. İlişkiden söz edebilmek için beraber olmak gerekir. Sözlerini 'gözlerinle gördüğün karakterlerle' veya hoparlörden değil, bizzat kulaklarınla duyman gerekir. Gözlerini piksellerden değil, bizzat bebeklerinden görmen gerekir. Ellerini jpeg formatında değil, avuçlarının içinde görmen gerekir.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 topicin tamamını okumadım ama mantar+1111111[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence de beybin haklıymıs dokunmak lazım olmuyo boyle :'([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herşey beyinde bitiyor aslında. ne düşünürsen onu yaşıyorsun, yani biri ya orada beni sevmeyi bırakırsa zamanla, diye düşünüyorsa ben eminim ki bu kendisinde bu belirtileri gördüğündendir. onun dışında ilişkiyi 2 taraf da yürütmek isterse yürür, sınır tanımaz, bunu eziyet haline getirmemek alttan almak karşılıklı bir şekilde, iyi sonuçlar doğurur. onun dışında başka birini görüp beğendiyse kişi, karşı taraftakini arayıp sen oralarda kim bilir neler yapıosun ws ws. diye olay çıkarabilir. keyfe kalmış.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar