punishment Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar bu şarkının sozlerini bilen wramı bana lazımda dinleyerek orenmek zor oluoda:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bir bahcemiz var, bir tarafli cilekli... cilekli sago sözüm kulaklarına deysin duvara vursun başını gücüm yıllar geçse vakit durur alınamayacakdır öcüm ardıma aldığım dilaverle başlamıştı büyük göçüm devler ortasında bir omzu yere yakın bir bücürüm ah bu körpelerde kalmamış fikir akıl dumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykıl bir tarafta kel oğlanlar, diğer yanda mevlanalar eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar tilki orda bir ümitsiz dağla hayal kurarken nedense ipini kestin sattın grubunu erken kalbin neyse nefretinide kendi elinle şah mat ettin velakin şimdilerde yediğin tabakları tekmeledin bana diss atarken eminimki kullanacaksın kaf kef cümle sonuna koyacaksın kaf kef senin yerin kenef 3 nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şeref eshefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellef rapte sahte yan sahte kan sahtoman maslak yalısındakileri bilse napardı resepsiyonist baban ve ağla lan rap hayatın bitti maymun çarli şarlatan ve dürzü, burası senin havanı alan sago lannnnnnnnnnnnnnnnnnn dürbün kurşun palaska postal görcek, gitmedi askerede baristik görcek mercek keksin gerzek,kroki ile kalkan batın inecek bu duruma en çok çatal flex sevinecek devammmmmmmmmmmmmmmmmmm allah sizi sagopa kajmer şerrinden korusun illallahla kaçış dur,bismillah sana haram gavur eyvallahın sonu boğaza daim konuk olur fantezilerini kur bosporus ortasında tekbaşına osur dur kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur yalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe av kur cihanda 3 şey maneviyse onur -huzur -gurur baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime beni devirmek çok kolaysa tarihinden adımı sil en temiz denizde bile var gözden ırak koli basil fil şirindir amma onca sineğin başını ezendir bil ben humusla rahat uyurken seni sarajak kill bill sözlerimdir kulaklarına kabartma tozu her ustanın sırrı gizli sağ elinde saklı kozu şaşmamakta şaşı bakışla bakmamakta kantarın dozu on bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu sahana ceza kestim , ben ağlamazken vurur dilim benimle ay lı ben li konuşma dilini keserim rap hayatını tek parçamla bitiririm yemınlıyımmm...! bundan sonraki kariyerinizde esenlikler dilerim (esen) öyle nankörsün ki buz dağlarını eritemezsin açık arttırma yapsan bana rapini yediremezsin rap starım desen sokak sanatından bir habersin tek bir ihtimal var desem yerlı yalaka sensin baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusuramı kalmış iki hece tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime yeaaah 2 cift 0, 5 yo sago motherfucking empire yea man kolo ıki eksik söyledin 1.60 karından uzun boyum (yaaa) madem sevdin evlenecektin imam nikahla sürmez oyun meeleme koyun (meeee ) sen git kulisinde soyun (hadiiii) kalemim benim giyotinim zaten esen keser boyun techno party sinde karşılaştığımızı unutun sahilden gelir kokun burcu burcun (burcu burcun) hasat zamanı kapısında biter otu siz kurutun açıkla artık herkeze yeni adı kolera kuruntunun utanmasan aynı olacak fontun fifty cent in aynısı ulan kotun patiklerini asta kurut koca adam bebek oldun hoca kolo vaaz oldun rabba küfürbaz oldun imandan gariban oldun esenin rapi eserdir seninki kanli yaprak dolmasi bak ablasi özün cizadan bozma fusnik kopyasi gocun vaazda olmasaydi yarasi kokmus terin cabasi bazi takmam yalani tamda daniskası vay anasini kolera ve basi kara basanin hasi sarsilmakta en kralinizin klasi buyur otur iste rapin sinifimin sirasi tam sirasi dinleyecilerime satasma acilir karantina kapisi lyrik a siyan 0-6 yas gurubu hizasi subatta firarmi ettin lan asker kacmasi son zamanlar cok dagittin halin deli sacmasi bu seyirle kesilemez seni evelki dogum gunu pastasi zor zamanda yaninda dostu yatakdeyken hastasi aha simdi bozgun oldu kalbinin reostasi ikinirken fazla kasma yirtilir karin kasi okan yaninda gozlerin kan canagi yandi çırası soktum elimde kaldi adem elmasi kimeydi jakasi buzlar hep hede devam edersen duvara carpar kafa tasi daha cok arasin bulma kadini açıgımı rap yaparken gordum sahneye akti o pis salyası kara sapli yalamanin gordum coktu balyasi iki bayana selam ilet bune şöhret sevdasi sizde üne merak bende yaşam kavgasi soyle bakiyim hangisi makbul cileklisimi elmalisimi yari fiyat arabani satsan cikmaz dava parasi bana kopekce havlamaktan oldu ses tel arızasi ejnebi sapkalarla olmaz bu rap
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu elemana ne demiş ceza da böle kızmış bilen var mı, merak içinde kıvranmaktayım
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yo yo bitch aynen boyle[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/]
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok kısa lan topaç! noluyo lan burda? mc ninjaturtles yes yes yo
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 işleri güçleri ağız dalaşında[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ceza'nın hareketleri komedi bana sorarsanız, adamın asıl amacı MTV'de izlediğimiz üzeirnde kürkler, altın kolyeler boynunda hiphopçılardan. Underground fln sadece ağzında. SOS'un "Popüler" şarkısına verdiği feat'i unutacak ki kendi popüler olmak için yemediği haltı bırakmadı. Bunun dışında kuvvetmira'dan ayrılışı, sagopa'nın yardımlarını hor görüşü vs. soğuk bi savaşı başlattı. Üzerine Ceza'nın kızkardeşi Ayben'in Sagopanın kız arkadaşına(kolera) diss atması ve son olarak da Kolera'nın Ceza'ya TV8'de laf atması sonucu; Ceza Yerli Plaka için hazırlanan Mürekkep Doldurdum diss'ini sitesinden sundu, buna cevap olarak da Disstortion E.P. yazıldı. :D Niye bu kadar takip ediyom? Valla hiphop'a asla önyargıyla yaklaşmadım bi zamanlar severek dinliyodum ama kendi kendini bitiren bir camia olcak. Fazla şımardılar ztn herkes hiphopun afedersiniz ama bokunu çıkardı. O kadar sacma hiphop şarkılar, hiphop üzerine düzülü reklamlar, dizi müzikleri var ki hiphop dinlediğimden utanıyorum. Edit: Bi de Ayben Günlerin Aglak diye diss cikarmis... gg bunlar takip edilmez. Meraklilarina : http://www.yer6rap.org/ [Bu mesaj mardox tarafından 24 Aralık 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bazı şeylere öküzlük etmeyip saygı duymak lazım.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sozlukteki bi yoruma katılmamak elde değil.. belden altı tek bi söz sölemeden bi insanın kariyeri böyle yerlere serilir. ve haketti kesinlikle.gerçekten gereksiz yere terbiyesiz konuştu ceza. ama bizi enterese etmio sonuç olarak magazinle ilgilenmioruz vede biz dinleyiciyiz. sıkı bi sago dinleyicisi olmama rapmen cezanın da dissini fena bulmuorum yani ve de dinliorum. ama sago fena bitirmiş:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hala cezanın ne dediğini bilmiyorum ama en temiz su bile dibini tam gostermez, bunu da altında bi şeyler vardır
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 33 mb mi bu şarkı ya???[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
punishment Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 elvyn kardeş eywalaa[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus ..
Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yo yo bitch madaka !!11!11!!1birbironbir!1[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
punishment Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ravachol, 24 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: bu elemana ne demiş ceza da böle kızmış bilen var mı, merak içinde kıvranmaktayım sanırım şey sago pesimistin gözyaşları die bi şarkı yapıo cezanın annesine biliosndr cezanın annesi vefat etmiş oda yannış annamış galiba sagoya mürekkep doldurdum die bi şarkı yapmış ama sago piskopat adamın cevabı aır olmş[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus ..
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende ozel birilerinden sozleri aldım die cok cool hissediodm kendimi Elvyn bitirdin havamı DEPRESYONDAYIM :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: punishment, 25 Aralık 2005 18:47 tarihinde demiş ki: said: ravachol, 24 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: bu elemana ne demiş ceza da böle kızmış bilen var mı, merak içinde kıvranmaktayım sanırım şey sago pesimistin gözyaşları die bi şarkı yapıo cezanın annesine biliosndr cezanın annesi vefat etmiş oda yannış annamış galiba sagoya mürekkep doldurdum die bi şarkı yapmış ama sago piskopat adamın cevabı aır olmş abi cok yanlıs bi bilgi olay soyle ; sagopa cezaya beat verio surekli ama neyim varkinin parasını vermio ceza cunku sagoda sarkının ıcınde sago diretio ve ceza buna karsılık sagoya kufurler ve agır hitaplarda bulunuo biz olayı boyle bilmioruz ama yansıtmıo kimse sonra aradan zmn gecio sago askere gitmeden once bu okduuumuz diss in basındaki kısmın sarkısını bitirio ve askere gidio ama ortada dissler yok hic bi sekilde ve ceza sagopanın diss yaptıgını ogrenio ama hic kimse yayınlamıo bu diss i bi tek sagoda va 1-2 arkadasında oluo , sonra ceza murekkebi doldurdum u yayınlamasından 2 gun sonra sago 24 dk lık parcayı patlatıo.. Bir pesimistin gozyasları ise tum annesini kaybedenlere yazılmıs uzucu bi sarkıdır ve ceza bunu yanlıs fln anlamaz sarkıda huzundur ztn... Sagonun albumu cezanın annesine itaf edilmistir ztnn Tesekkurler :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 her şeyi bilenine danışmak lasımmıs demek ki..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Sie, 25 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Yo yo bitch madaka !!11!11!!1birbironbir!1 boyunu uzatmak için ne çok çabalıyorsun sen.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 3 gündür limewire da arıyorum, rap sitelerinde arıyorum, googledea arıyoryum.. yok yok yok allahım, bulmam lazım bu şarkıyı, bulmalıyım!!! elinde olan varmı veya nerden bulabileceğimi bilen ?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Buldum hüleee :) İstiyorsanız buraya link vericem..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ver dursun burda bu kdr konustuk merak eden olmustur..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Öne çıkan mesajlar