jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 outlook express kullanıyorum arkadaşlar dün akşam bu saatlerde bi açtım ve 15 mail birden bekliyodu inbox ta hepsi de virüs içeriyodu yani tam ne kadar virüs olduklarını bilemiyorum ama norton antivirus kullanıyorum .. o da virüs uyarısı veriyor her seferde ve karantinaya almamı öneriyo (şu saniye bi tane daha geldi) hepsini aldım karantinaya ama bu böle gitmez bi çaresini bulmam gerek hepsinin içeriği aynı: "Please see the attached file for details" genelde farklı kişilerden geliyo ama birbirleriyle bağlı oldukları belli bi şekilde. bunları nası ignore edebilirim arkadaşlar ?! var mı böyle bi imkanım outlook express'de ? mesela ip'leri aynıysa o ip'yi ignore edebilir miyim ben bulamadım da[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sizce ultrayı mı aramalıyım ??[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected] açıklaması da burada virüsün[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aha benimde utv ye gelmiş 3 tane 2sini sildim biri açıldı acep şimdi virüslendimmi imdak programda yok (norton falan ) yusuf ysuf imdak imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aradım ultrayı genel bi sorun var bloke edilmeye çalışılıyo dedi açmadan silin diyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar