Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazık...

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Güpe gündüz olay az önce okuldan cıktım arkadaşı evine biraktım bir cd vardı onu aldım. Arkadaşın evide ara sokaklarda. Tam giderken evime. Bi herif cıktı " Bilader telefonun varmı 2 dakka hattımı takıp vericem acil aramam lazım " anladım tabi tipinden " Yok kardeşim öğrenci adamım telefonla işim olmaz " sonra " paran varmı? " yok fln dedim . Sonra gittik arkamdan 2 kişi geliyormuş snrm onlar gelmeseydi. Bıçak sokabilirdi. Daha öncede başıma gelmişti. Sigara uzatmıştım. muhabbet fln etmiştim hatta. Artık sokakta güpe gündüz bile gezilmeyecek kadar tehlikeli oldu...
Yazık ya..[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

Benzerisini yaşadım.İzmirde fuarın dokuz eylül girişinde(basmane) otobüs durağında indim.İndiğim yer cadde.Kalabalık sayılır.İndiğim yerde fuar duvarına yaslanmış konuşan dört kişi vardı.Öylesine gözüme çarptı.İner inmez birini aradım,acelem vardı,bi yandan da hızlıca yürüyordum.Konuşmam bitti,o sırada fuarın girişine yakındım.Bir adam "gözüm,dikkat etsene!" dedi."N'oldu" dedim,meğerse o çocuklardan biri peşime takılmış sonradan geri dönmüş.Bayaa bi şok olmuştum,güpegündüz,kalabalık caddede+fuarın girişinde polislere yakınken...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi açlığı mı kalmış,bence direk katil zihniyeti...Bir cep telefonu için insan öldürülüyor,insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.İnsan tehlikelere uzakken hiçbirşeyin farkında değil,yaşayınca anlıyor işin ciddiyetini.En kötüsü adamların polisle bağlantılı olabilmesi,bu herşeyden kötü[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın ama kimse kimseyi anlamıyor ki?Dahası İstanbul'da bile bu kadar ağır suçlar işlenirken pek bir yol katedilememesi çok üzücü.Bu gidişle bütün büyükşehirlerimiz bu hale bürünecek;kapkaç merkezleri olarak...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun iyi atlatmıssın genede.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...