Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esnek vücut

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Zep, 25 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
kızı görünce ok reklamındaki pozisyon zenginliği geldi aklıma:Dkızın sevgilisi fln varsa yaşadı valla içimmi fesat ne aaaa nerden geldiyse aklıma:)

valla bende düşündüm hatta düşünmekle kalmadım saymaya çalıştım 25-30 tanımadığımız pozisyon var.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
bi acaip oldum ya .Arkadaki kızın etek düşüo bi anda dikkatimi çekti muahhaha :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
said:
Buzx, 25 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
tık canım

bende sütle kurabiye çıkıyo ne iş? çözemedim hala , bi izleyemedik be kardeşim . yok mu bunun çözümü?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
estetik disi ya felaket derecede. ayrica keske tras olsaymis[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 26 Aralık 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
ben bu kızla yanyana yatamam..elini bile tutamam..

düşünsenize sağ eli diye ttugunuz şey aslında sol ayağı felan , eve bi giriyosun kendi kafasına oturmuş "hoşgeldin beey" felan diyo..
ııyyy

bu kız yeri geldiğinde hanım hanımcık oturuyordur eminim..
doktorlar evlerinde sürekli ameliyat falan mı yapıyor?
hoşgeldin bey gel bi ameliyat çekiyim sana montunu aldıktan sonra..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
valla bende de sütle kurabiye çıktı o linkte :D

Bu arada o arkadaşa katılıyorum, böyle esnek insanları ne zaman görsem aklımda farklı farklı pozisyonlar canlanır, pozisyon zenginliği adlı bir avantaj vardır böyle kızlarda, bu mükemmel bi olaydır.[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
Mesaj tarihi:
Yapppma allaşkına. Sexi olmaktan ÇOK UZAK bu hatun. kıvrım kıvrım solucan gibi. Hatunda bi numara yok o senin hayal gücünün eseri.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
said:
kanix, 26 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
valla bende de sütle kurabiye çıktı o linkte :D

Bu arada o arkadaşa katılıyorum, böyle esnek insanları ne zaman görsem aklımda farklı farklı pozisyonlar canlanır, pozisyon zenginliği adlı bir avantaj vardır böyle kızlarda, bu mükemmel bi olaydır.

+1 :D[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion
MszE LvL 25.1 recursion
Turquaz LvL 33.6 Vector
Mesaj tarihi:
mahluk![signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
I am boredda vardı bu Kaç yılını verdi acaba bi tarafımı esneticem diye Git ya işinmi yok kafanın üstünde oturucan töbe töbe:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
  • Yeni Oluştur...